第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
(
|At present, the police are looking for two children, Mary and Ann, both aged 16. They got lost this evening during a school visit to a theatre in London. They went to buy drinks after the second act of Shakespeare's Romeo and Juliet, but did not go back to their seats. The police said the two are good friends.|
A.The two children got lost this morning.
B.The two children are two boys.
C.The two children are good students.
D.The two children are at the same age.
D
)11. What information can you get from the passage.|At present, the police are looking for two children, Mary and Ann, both aged 16. They got lost this evening during a school visit to a theatre in London. They went to buy drinks after the second act of Shakespeare's Romeo and Juliet, but did not go back to their seats. The police said the two are good friends.|
A.The two children got lost this morning.
B.The two children are two boys.
C.The two children are good students.
D.The two children are at the same age.
答案:
【解析】:这是一道阅读理解选择题,考查的是对文章细节的理解和把握能力。首先,我们需要仔细阅读题干中的文章段落,然后对比各个选项,找出与文章内容相符的选项。
1. 分析文章内容:文章描述了两个16岁的孩子Mary和Ann在伦敦看戏时走失的情况。
2. 对比选项:
A选项:提到两个孩子是今天早上走失的,但文章中明确提到是“this evening”,所以A选项错误。
B选项:提到两个孩子是男孩,但文章中明确提到是“Mary and Ann”,说明是两个女孩,所以B选项错误。
C选项:提到两个孩子是好学生,但文章中并未提及她们的学习情况,所以C选项无法确认。
D选项:提到两个孩子年龄相同,文章中明确提到“both aged 16”,说明两个孩子都是16岁,所以D选项正确。
【答案】:D
1. 分析文章内容:文章描述了两个16岁的孩子Mary和Ann在伦敦看戏时走失的情况。
2. 对比选项:
A选项:提到两个孩子是今天早上走失的,但文章中明确提到是“this evening”,所以A选项错误。
B选项:提到两个孩子是男孩,但文章中明确提到是“Mary and Ann”,说明是两个女孩,所以B选项错误。
C选项:提到两个孩子是好学生,但文章中并未提及她们的学习情况,所以C选项无法确认。
D选项:提到两个孩子年龄相同,文章中明确提到“both aged 16”,说明两个孩子都是16岁,所以D选项正确。
【答案】:D
1. Everyone wants to talk with Benny because she is very
2. The twins are the same in looks, but their
3. If you have too many
4. —Please don't give up reading English.—OK, I won't. I'm sure I will be
5. All the students are
friendly
(friend).2. The twins are the same in looks, but their
characters
(character) are different.3. If you have too many
hobbies
(hobby), you may feel too busy in your spare time.4. —Please don't give up reading English.—OK, I won't. I'm sure I will be
better
(good) at English than before if I keep on reading it.5. All the students are
interested
(interest) in the film, and they can't wait to watch it tonight.
答案:
1. friendly 2. characters 3. hobbies 4. better 5. interested
1. We are in the same class. You two are my
2. Alice is so
3. Being kind to
4. I don't like sweets. But I sometimes have a little to get some
5. Lucy is
classmates
.2. Alice is so
smart
that she works out the difficult Maths problem in one minute.3. Being kind to
others
can make our world a better place.4. I don't like sweets. But I sometimes have a little to get some
energy
when I'm hungry.5. Lucy is
glad
to meet such a great artist in the museum. She likes his paintings very much.
答案:
1. classmates 2. smart 3. others 4. energy 5. glad
Dear Chairperson,
I would like to join the Birdwatching Society. First, let me 1.
I am very happy if I can be part of your society.
Yours sincerely,
Amy
I would like to join the Birdwatching Society. First, let me 1.
introduce
myself. I am a Grade 7 student at Sunshine Middle School. My 2. favourite
subject is Biology. I do 3. well
in taking photos of different kinds of birds because I have been taking photos for two years. So you can see that I am really 4. interested
in watching birds. I want to become a 5. member
of the Birdwatching Society and take part in activities. I love birds. They are such excellent 6. singers
that they make pretty sounds. I love watching 7. them
fly. I know that the number of them is becoming 8. smaller
than before. So it's important for me to do 9. something
to protect nature and animals. I'm free on Saturdays and Sundays, so I can take part in activities from 2 p.m. to 5 p.m. at the 10. weekend
.I am very happy if I can be part of your society.
Yours sincerely,
Amy
答案:
1. introduce 2. favourite 3. well 4. interested 5. member 6. singers 7. them 8. smaller 9. something 10. weekend
查看更多完整答案,请扫码查看