第125页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
一、阅读理解
①Imagine looking through 3.7 million outfits(套装)online to find the right one. Sounds really hard,doesn't it? Well,with the help of AI stylists(造型师),it's not so hard anymore.
②An AI stylist can help people choose outfits. It searches for pictures of clothes online and collects thousands of outfits created by human stylists. It can also understand words and pick out important information about each piece of clothing. It keeps all the pictures and words in a data set(数据集). Then,the AI stylist gives people fashion ideas according to what they like. A team of people look after the data set and make sure it always has the newest information. They help the AI stylist get better at choosing clothes by improving its rules. The AI stylist can also suggest something new to try,even if it's a little different from what the user usually wears. People often like to try something new!
③An AI stylist can run into problems when people from different cultures use it. What is popular in Asia may be different from what is cool in Europe. The AI stylist should know what is popular in each place and change its advice to match people's likes in different places. So,people make rules for AI stylists to follow. Different countries can change these rules to match different styles.
④An AI stylist also has to keep up with "fashion rules". Sometimes certain clothes don't go well together. It is difficult for the AI stylist to understand. So another AI model that can understand the cut,style and colour of outfits adds that information to the data set.
⑤People have compared outfits by AI stylists and human stylists,and AI stylists have done pretty well. Maybe one day we won't put together an outfit without using our AI stylists first.
1. Why do people create AI stylists?
A. To sell clothes for online stores.
B. To guess what will be in fashion.
C. To help people pick and match outfits.
D. To give fashion ideas to clothing makers.
2. Which of the following might be a challenge for an AI stylist?
A. Comparing users from different cultures.
B. Suggesting something new for users to try.
C. Picking out important information about clothing.
D. Choosing different styles for users from different countries.
3. Which of the following shows the structure of the passage?
A. ①②③//④⑤
B. ①//②③//④//⑤
C. ①//②//③//④⑤
D. ①//②//③④//⑤
4. What does the writer think of the future of AI stylists?
A. Bright.
B. Uncertain.
C. Worrying.
D. Meaningless.
①Imagine looking through 3.7 million outfits(套装)online to find the right one. Sounds really hard,doesn't it? Well,with the help of AI stylists(造型师),it's not so hard anymore.
②An AI stylist can help people choose outfits. It searches for pictures of clothes online and collects thousands of outfits created by human stylists. It can also understand words and pick out important information about each piece of clothing. It keeps all the pictures and words in a data set(数据集). Then,the AI stylist gives people fashion ideas according to what they like. A team of people look after the data set and make sure it always has the newest information. They help the AI stylist get better at choosing clothes by improving its rules. The AI stylist can also suggest something new to try,even if it's a little different from what the user usually wears. People often like to try something new!
③An AI stylist can run into problems when people from different cultures use it. What is popular in Asia may be different from what is cool in Europe. The AI stylist should know what is popular in each place and change its advice to match people's likes in different places. So,people make rules for AI stylists to follow. Different countries can change these rules to match different styles.
④An AI stylist also has to keep up with "fashion rules". Sometimes certain clothes don't go well together. It is difficult for the AI stylist to understand. So another AI model that can understand the cut,style and colour of outfits adds that information to the data set.
⑤People have compared outfits by AI stylists and human stylists,and AI stylists have done pretty well. Maybe one day we won't put together an outfit without using our AI stylists first.
1. Why do people create AI stylists?
A. To sell clothes for online stores.
B. To guess what will be in fashion.
C. To help people pick and match outfits.
D. To give fashion ideas to clothing makers.
2. Which of the following might be a challenge for an AI stylist?
A. Comparing users from different cultures.
B. Suggesting something new for users to try.
C. Picking out important information about clothing.
D. Choosing different styles for users from different countries.
3. Which of the following shows the structure of the passage?
A. ①②③//④⑤
B. ①//②③//④//⑤
C. ①//②//③//④⑤
D. ①//②//③④//⑤
4. What does the writer think of the future of AI stylists?
A. Bright.
B. Uncertain.
C. Worrying.
D. Meaningless.
答案:
1.C 2.D 3.D 4.A
Every year,there's a colour that leads the fashion trend. What about the colour in 2024? Pantone,the global authority(权威机构)on colour,chose Peach Fuzz(柔和桃). 1.
2.
3.
The colour of Peach Fuzz was chosen,according to Time magazine,because it shows the past has been developed with modern things. 4.
"We think of peach as being a nostalgic(怀旧的)colour," said Eiseman. "More often a woman's colour. 5.
Peach Fuzz is Pantone's 25th colour of the Year. The first was created in 1999 to get the design community and colour lovers around the world into a conversation around colour.
E
Pantone said it brought "a feeling of kindness,communicating a message of caring and sharing,community and working together".2.
C
So they need a peaceful future and to look after themselves and find time to be creative,get together with friends and get away from the busy modern life.3.
B
As Time magazine noted,when people hear the name of the colour,they always think of how soft peaches feel to touch,the softness of bird feathers,and the feeling of silk. "It's a warm and comfortable shade. And it's very tactile(有触感的). We feel that at a time like this,tactility is really important to touch other people and get them into our homes," Pantone colour expert Leatrice Eiseman told CNN in a video call.The colour of Peach Fuzz was chosen,according to Time magazine,because it shows the past has been developed with modern things. 4.
A
"We think of peach as being a nostalgic(怀旧的)colour," said Eiseman. "More often a woman's colour. 5.
F
I think that speaks to the modernity of the shade."Peach Fuzz is Pantone's 25th colour of the Year. The first was created in 1999 to get the design community and colour lovers around the world into a conversation around colour.
答案:
1. E 根据“What about the colour in 2024? Pantone,the global authority on colour,chose Peach Fuzz.”可知,空处应该说明Peach Fuzz这种颜色是什么,选项E“它是一种介于粉色和橙色之间的柔和桃红色。”符合语境。故选E。
2. C 根据“So they need a peaceful future ... from the busy modern life.”可知,此处应该解释为什么他们需要一个和平的未来,选项C“去年人类经历了许多艰难时期。”符合语境。故选C。
3. B 根据“As Time magazine noted ... and the feeling of silk.”可知,此处介绍Peach Fuzz这种颜色的特点和能为人们带来什么,选项B“Peach Fuzz这种颜色是人类所需要的。”符合语境。故选B。
4. A 根据“because it shows the past has been developed with modern things”可知,空处应与现代氛围有关,选项A“它带来了一种新的现代性。”符合语境。故选A。
5. F 根据“More often a woman's colour.”可知,空处应与这种颜色的归属有关,选项F“但它已经被改变了,并进入了男人的生活。”符合语境。故选F。
2. C 根据“So they need a peaceful future ... from the busy modern life.”可知,此处应该解释为什么他们需要一个和平的未来,选项C“去年人类经历了许多艰难时期。”符合语境。故选C。
3. B 根据“As Time magazine noted ... and the feeling of silk.”可知,此处介绍Peach Fuzz这种颜色的特点和能为人们带来什么,选项B“Peach Fuzz这种颜色是人类所需要的。”符合语境。故选B。
4. A 根据“because it shows the past has been developed with modern things”可知,空处应与现代氛围有关,选项A“它带来了一种新的现代性。”符合语境。故选A。
5. F 根据“More often a woman's colour.”可知,空处应与这种颜色的归属有关,选项F“但它已经被改变了,并进入了男人的生活。”符合语境。故选F。
查看更多完整答案,请扫码查看