2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版》

五、完形填空。(2024·江苏扬州邗江区二模)
I was in Grade 5 and was about to take a science test. 1 first grade, I had always been good at school. I always did well in tests. When it came to Grade Five 2, however, I found it difficult. It seemed that I couldn't understand it no matter how hard I tried. I was 3.
My mum and dad had always been so 4 of my grades, and I didn't want to let them down. So just before the test I had written several notes from the textbook on my desk in pencil. The 5 was so dark that it could hardly be seen. I sat nervously as the teacher started to 6 test papers. I didn't want to get caught, but I didn't want to 7 either.
As the teacher was walking 8 me, suddenly the fire alarm rang. We all rushed out of the classroom and stood together, 9 to go back into the building to go on the test.
As I stood outside in the warm sunshine, I realized 10 a fool I had been. I knew my mum and dad would still love me whatever my grades were. As soon as we came into the classroom, I walked to my desk and removed the notes from the desk. I had been given a 11 chance, and I was going to take it. I took the test, did my best and felt peaceful. I don't remember what my grade was, 12 what happened that day has stayed in my heart and mind ever since.
Life 13 second chances, but you have to be willing to take them. You have to accept your 14 and grow from them. Every day when you wake up, you are given a second chance at life. Treasure it! And use it 15!
(
D
)1. A. As
B. Until
C. Though
D. Since
(
A
)2. A. Science
B. Maths
C. Geography
D. History
(
B
)3. A. excited
B. worried
C. calm
D. happy
(
C
)4. A. careful
B. tired
C. proud
D. afraid
(
B
)5. A. test
B. writing
C. weather
D. picture
(
A
)6. A. hand out
B. hand in
C. hand over
D. hand down
(
D
)7. A. succeed
B. leave
C. stay
D. fail
(
B
)8. A. across
B. past
C. through
D. over
(
A
)9. A. waiting
B. refusing
C. leading
D. belonging
(
D
)10. A. why
B. when
C. how
D. what
(
C
)11. A. first
B. last
C. second
D. third
(
A
)12. A. but
B. because
C. so
D. and
(
C
)13. A. is fond of
B. is made of
C. is full of
D. is reminded of
(
B
)14. A. subjects
B. mistakes
C. family
D. teachers
(
D
)15. A. quickly
B. slowly
C. freely
D. wisely
答案: 1. D
 【点拨】根据“I had always been good at school”可知是自从一年级开始。故选 D。
2. A
 【点拨】根据上文“was about to take a science test”可知,此处是指五年级的科学课。故选 A。
3. B
 【点拨】根据前一句“It seemed that I couldn’t understand it no matter how hard I tried.”可知,“我”是担忧的心情。故选 B。
4. C
 【点拨】根据第一段中“...I had always been good at school. I always did well in tests.”可知,作者在学校成绩不错,父母为作者自豪。故选 C。
5. B
 【点拨】根据前一句“So just before the test I had written several notes from the textbook on my desk in pencil.”可知,此处是指字迹。故选 B。
6. A
 【点拨】由语境可知,此处是“分发试卷”。故选 A。
7. D
 【点拨】由语境可知,此处是作者矛盾的心理,既不想被抓住,又不想失败。故选 D。
8. B
 【点拨】由“As the teacher was walking”可知,此处是老师从“我”身旁经过时。故选 B。
9. A
 【点拨】根据上文“警报响了”可知大家都站在外面等待回到教室继续考试。故选 A。
10. D
 【点拨】根据“a fool I had been”可知“我”意识到自己是多么愚蠢,此处是感叹句,中心词是单数名词 fool,用“what”引导。故选 D。
11. C
 【点拨】根据上文“警报给了‘我’一个机会”可知是第二次机会。故选 C。
12. A
 【点拨】根据上文“我不记得我的成绩是多少”和下文“那天发生的事一直留在我的心里和脑海里”可知,是转折关系。故选 A。
13. C
 【点拨】由“but you have to be willing to take them”可知,生活中充满第二次机会。故选 C。
14. B
 【点拨】根据下文“并从中成长”可知,是接受错误。故选 B。
15. D
 【点拨】根据上文“Treasure it!”可知,是明智地利用它。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭