第124页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
(
—______. You will find it more and more interesting as the story goes on.
A.I can't agree more
B.That's true
C.I am afraid I disagree
D.Of course it is
C
)5.—This TV play is really boring.—______. You will find it more and more interesting as the story goes on.
A.I can't agree more
B.That's true
C.I am afraid I disagree
D.Of course it is
答案:
C 【点拨】由答语后句可知回答者不赞同对方的观点。故选 C。
四、任务型阅读。
阅读短文,从短文后所给的A—F六个选项中选出五个能填入空白处的最佳选项。
It is believed in some ways that the daughter is the father's lover. 1 For a long time my father has been a very vague figure(模糊的形象) to me. He was a man of few words, tall but slim and nothing else.
When I was in primary school, my father was never there to pick me up, and he never came to any of my parent - teacher meetings. 2 I remember when I was in middle school, my head was badly hurt in a PE class. During my operation, my father was nowhere to be found. This hurt me most. At that moment, I considered my father as a cold - blooded man who did not care about me at all.
But things seemed different at my high school graduation ceremony, where I was chosen to represent my class and give a speech. My father, once again told me he had a business trip in a place outside the city and would be unable to show up(露面). “Don't come. I will be very nervous if I see you,” I told him.
3 After the ceremony was over and I was about to leave, I suddenly noticed a familiar looking man sitting in a corner of the hall. It was my father! I was so surprised that I rushed to him with tears running down my face. “Well done,” he said. His eyes also filled with tears.
Later, I found out that my father had managed to finish his work by staying up late and he drove for eight hours to get back. He had been sitting in the corner because he didn't want me to see him. 4
For much of my life, I described my father as a cold - blooded man who only cared about his work. But when I thought deeply about this, it was obviously not true. 5 The fact is that seeing is not believing, and seeing may not be the fact if we don't perceive(感知) the world with our hearts and minds. There's no doubt that life doesn't lack(缺少) love, but sometimes our eyes have trouble seeing it.
A. I remember my speech went smoothly.
B. He was always busy doing projects.
C. My father remembered every word in my speech.
D. When I was young, I liked sitting on my father's shoulders.
E. But my experience has taught me in a different way.
F. At my graduation ceremony, I could feel my father's deep love.
1.
阅读短文,从短文后所给的A—F六个选项中选出五个能填入空白处的最佳选项。
It is believed in some ways that the daughter is the father's lover. 1 For a long time my father has been a very vague figure(模糊的形象) to me. He was a man of few words, tall but slim and nothing else.
When I was in primary school, my father was never there to pick me up, and he never came to any of my parent - teacher meetings. 2 I remember when I was in middle school, my head was badly hurt in a PE class. During my operation, my father was nowhere to be found. This hurt me most. At that moment, I considered my father as a cold - blooded man who did not care about me at all.
But things seemed different at my high school graduation ceremony, where I was chosen to represent my class and give a speech. My father, once again told me he had a business trip in a place outside the city and would be unable to show up(露面). “Don't come. I will be very nervous if I see you,” I told him.
3 After the ceremony was over and I was about to leave, I suddenly noticed a familiar looking man sitting in a corner of the hall. It was my father! I was so surprised that I rushed to him with tears running down my face. “Well done,” he said. His eyes also filled with tears.
Later, I found out that my father had managed to finish his work by staying up late and he drove for eight hours to get back. He had been sitting in the corner because he didn't want me to see him. 4
For much of my life, I described my father as a cold - blooded man who only cared about his work. But when I thought deeply about this, it was obviously not true. 5 The fact is that seeing is not believing, and seeing may not be the fact if we don't perceive(感知) the world with our hearts and minds. There's no doubt that life doesn't lack(缺少) love, but sometimes our eyes have trouble seeing it.
A. I remember my speech went smoothly.
B. He was always busy doing projects.
C. My father remembered every word in my speech.
D. When I was young, I liked sitting on my father's shoulders.
E. But my experience has taught me in a different way.
F. At my graduation ceremony, I could feel my father's deep love.
1.
E
2. B
3. A
4. C
5. F
答案:
1. E 2. B 3. A 4. C 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看