第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
二、任务型阅读
阅读下面材料,从方框中所给的选项中选出正确选项(其中一项是多余选项),并回答第 20 小题。
Your schooldays should be the best time in your life. 16.
17.
18.
19.
Follow our advice,and you will have a happy school life.
A. Spend the weekends meaningfully.
B. Do you know how to get the most from them?
C. Be active(积极的) at school.
D. Keep healthy.
E. Don't be late for school.
20. Besides the suggestions in the passage,what other activities would you recommend to make school life more enjoyable? (答案不超过 15 个单词)
阅读下面材料,从方框中所给的选项中选出正确选项(其中一项是多余选项),并回答第 20 小题。
Your schooldays should be the best time in your life. 16.
B
The following is some advice. It may help you.17.
C
Join a club. Listen to the teachers carefully and answer questions actively in class. If you are not working or learning,you are wasting(浪费) your time at school.18.
D
If you don't eat breakfast,you will be hungry in class. If you don't go to bed early,you will be sleepy in class. You should also play sports every day so that you will be in good health.19.
A
Don't waste time lying in bed on Saturdays and Sundays. Go out and play sports. If you want to stay at home,you can also do many things such as reading books,practising English or doing the housework.Follow our advice,and you will have a happy school life.
A. Spend the weekends meaningfully.
B. Do you know how to get the most from them?
C. Be active(积极的) at school.
D. Keep healthy.
E. Don't be late for school.
20. Besides the suggestions in the passage,what other activities would you recommend to make school life more enjoyable? (答案不超过 15 个单词)
Join some interesting school clubs.
答案:
16. B
17. C
18. D
19. A
20. Join some interesting school clubs.
17. C
18. D
19. A
20. Join some interesting school clubs.
三、【原创】开放性练习:根据下面选自课文的例句及句式提示,仿写句子
21. Never let your age hold you back. (let... hold you back)
22. Su Bingtian gives an excellent answer to this question. (... give an excellent answer to...)
21. Never let your age hold you back. (let... hold you back)
Never let your poor health hold you back.
22. Su Bingtian gives an excellent answer to this question. (... give an excellent answer to...)
Your hard work gives an excellent answer to their doubts.
答案:
21. Never let your poor health hold you back. 22. Your hard work gives an excellent answer to their doubts. (第21—22 小题答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看