第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 李老师提及了以下保护地球的措施,请用英文进行表达。
1. 我们大部分能源来自煤炭和石油。地球上没有太多的煤炭和石油。我们应该节约能源。我们不应该开太多车,因为汽车使用大量能源。
2. 木材来自树木。我们使用木材制作桌子、椅子和很多其他东西。我们不应该砍伐太多树木,因为树木帮助保持空气干净。
1. 我们大部分能源来自煤炭和石油。地球上没有太多的煤炭和石油。我们应该节约能源。我们不应该开太多车,因为汽车使用大量能源。
Most of our energy comes from coal and oil. There is not much coal or oil on Earth. We should save energy. We should not drive so much because cars use a lot of energy.
2. 木材来自树木。我们使用木材制作桌子、椅子和很多其他东西。我们不应该砍伐太多树木,因为树木帮助保持空气干净。
Wood comes from trees. We use wood to make tables, chairs and many other things. We should not cut down too many trees because trees help keep the air clean.
答案:
1. Most of our energy comes from coal and oil. There is not much coal or oil on Earth. We should save energy. We should not drive so much because cars use a lot of energy. 2. Wood comes from trees. We use wood to make tables, chairs and many other things. We should not cut down too many trees because trees help keep the air clean.
二 李老师告诉同学们:森林是地球的肺,保护好森林,地球才会有清新的空气。根据所给首字母和中文提示,补全短文。
We get many things f
Forests
(森林)are important to people and animals
. They givefood
(食物)and shelters(居所)to animals. If there are no trees, animals will have no food or shelters. They will bedead
(死亡).We get many things f
rom
forests. We get food from trees. Wood
(木材)is useful/used
for making paper. All the things we get from forests areimportant
(重要的)in our daily lives
. We can't live without(没有)forests. We should protect
forests.
答案:
Forests, animals, food, dead, from, Wood, useful/used, important, lives, protect
三 水是生命之源。我们应该节约用水,否则最后一滴水将是我们的眼泪。下课时,李老师要求同学们以“Water is Useful”为题,写一篇不少于 40 个单词的小短文作为今天的家庭作业。你也试一试吧。

Water is Useful
Water is Useful
As we know, water is useful. Animals can not live without water. Plants can not grow without water either. We drink water every day. We use water to clean things. But there is not much water in many places on Earth. So we should not waste water. We should reuse and save it.
答案:
Water is Useful As we know, water is useful. Animals can not live without water. Plants can not grow without water either. We drink water every day. We use water to clean things. But there is not much water in many places on Earth. So we should not waste water. We should reuse and save it.
查看更多完整答案,请扫码查看