2025年补充习题六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年补充习题六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年补充习题六年级英语上册译林版》

G Read and judge
A happy weekend
It was sunny last Sunday. I went to the park with my family. There were many trees and beautiful flowers in the park. We had a picnic there. My father flew a kite on the grass. He could fly the kite high. My mother listened to music on her computer. She likes English songs. My grandpa took photos of the flowers. My grandma played games with my sister Lily. Lily is four years old. She laughed and shouted all the time. I played football. We ate a lot of nice food for lunch. We had a good time last Sunday.

1 It didn’t rain last Sunday.
2 I went to the park with my friends.
3 My father could fly the kite high.
4 Lily was not happy and she shouted a lot.
5 We had lots of nice food in the park.
6 We were all happy last Sunday.
答案: 1. 笑脸
2. 哭脸
3. 笑脸
4. 哭脸
5. 笑脸
6. 笑脸
【解析】:
1. 短文中明确提到"It was sunny last Sunday.",说明上周日是晴天,没有下雨,因此该句子正确。
2. 短文中提到"I went to the park with my family.",说明作者是和家人一起去公园的,而不是和朋友,因此该句子错误。
3. 短文中提到"My father flew a kite on the grass. He could fly the kite high.",说明作者的父亲能把风筝放得很高,因此该句子正确。
4. 短文中提到"My grandma played games with my sister Lily. Lily is four years old. She laughed and shouted all the time.",说明Lily是开心的,一直在笑和叫,而不是不开心,因此该句子错误。
5. 短文中提到"We ate a lot of nice food for lunch.",说明他们在公园里吃了很多美味的食物,因此该句子正确。
6. 短文中提到"We had a good time last Sunday.",说明他们上周日都玩得很开心,因此该句子正确。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭