2025年阳光同学一线名师全优好卷五年级英语上册译林版江苏专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年阳光同学一线名师全优好卷五年级英语上册译林版江苏专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年阳光同学一线名师全优好卷五年级英语上册译林版江苏专版》

二 阅读短文,给下列图片排序。
It is a fine day today. My friends and I go to the park by bike. The park is very big. There is a river in the park. We go boating on the river. Then we go climbing. We are so tired and hungry. It's time for lunch. We take out the bread,juice and fruit. We have a picnic in the park. In the afternoon,we fly kites. Then we play some games under the tree. We really have a good time in the park. We want to go to the park next weekend.

5 4 1 2 3
答案: 5 4 1 2 3
三 阅读短文,判断句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
(A)
My favourite animal is dogs. Dogs are usually friendly and very helpful. If a man is blind,he can't see. A dog can help him cross the street. If a man is deaf,he can't hear. A dog can help him answer the door. If the firemen can't find people at the scene of the fire,dogs can help them too.
I have a pet dog named Daniel. When I come home from school,he welcomes me at the door. In the evening,I play with him in my room. At weekends,I usually take him to the park near my home. We have a very good time there.
Dogs are very lovely. I like dogs very much. Do you like them?
(
T
)1. Dogs are very helpful.
(
F
)2. A dog can't help a blind man answer the door.
(
T
)3. Dogs can help firemen find people in the fire.
(
T
)4. Daniel is the author's pet dog.
(
F
)5. In the evening,the writer takes Daniel to the park.
答案: 1. T 2. F 3. T 4. T 5. F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭