2025年5年中考3年模拟九年级英语全一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年5年中考3年模拟九年级英语全一册译林版》

Growing up
Growing up is like a journey.I've learned a lot on the way.I learn about the world in different ways. I like reading books, which can help me open up my mind and get more knowledge.
I also had many problems. For example, I could not achieve a balance between my schoolwork and my hobbies. Then my head teacher encouraged me to make a study plan. Besides, I was not good at English, and my English teacher also helped me with it. She taught me many learning methods and encouraged me to be a better self. Therefore, I think the person who influenced me the most was my English teacher.
I think when we face difficulties, we should never give up easily because growing up means more than success. It's about learning, growing, and becoming the best version of ourselves.
答案: 【解析】:
本题考查英语写作能力,具体为记叙文的撰写。
题目要求以“Growing up”为题写一篇英语短文,谈谈成长过程中的经历和感受。
根据提示,文章需要包含三个部分:
1. 如何了解世界(至少一点,如通过书籍开阔思维、获取更多知识等)。
2. 如何解决问题(至少两个问题及解决办法)。
3. 对自己影响最大的人及原因(给出两个理由)。
文章体裁为记叙文,时态以一般现在时和一般过去时为主,人称以第一人称为主。
【答案】:
Growing up
Growing up is like a journey. I've learned a lot on the way. I learn about the world in different ways. I like reading books, which can help me open up my mind and get more knowledge.
I also had many problems. For example, I could not achieve a balance between my schoolwork and my hobbies. Then my head teacher encouraged me to make a study plan. Besides, I was not good at English, and my English teacher also helped me with it. She taught me many learning methods and encouraged me to be a better self. Therefore, I think the person who influenced me the most was my English teacher.
I think when we face difficulties, we should never give up easily because growing up means more than success. It's about learning, growing, and becoming the best version of ourselves.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭