第100页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
Ⅰ.根据句意选择 which、that 或 who 填空
1.The film
2.I will never forget the people and the places
3.Mary wrote two novels, both of
4.His mother,
5.Where is the book
1.The film
that/which
they are talking about is very interesting.2.I will never forget the people and the places
that
I have ever visited.3.Mary wrote two novels, both of
which
have been made into television series.4.His mother,
who
loves him very much, is strict with him.5.Where is the book
that/which
I borrowed from the library yesterday?
答案:
Ⅰ.1.that/which 2.that 3.which 4.who 5.that/which
Ⅱ.根据汉语意思完成或翻译句子
6.原来他当时正在匆忙地赶去坐公共汽车。
It
7.夏洛克·福尔摩斯是一个被塑造为破案高手的人物。
Sherlock Holmes is a character who was
8.目击者说那个戴墨镜的男子与那起交通事故无关。
The witness said that the man
9.他想把他老板所犯的罪报告给警察。
He wanted to
10.谢谢你给我们提供了有价值的信息。
6.原来他当时正在匆忙地赶去坐公共汽车。
It
turned out
that he was in a hurry
to catch a bus at that time.7.夏洛克·福尔摩斯是一个被塑造为破案高手的人物。
Sherlock Holmes is a character who was
created as
a master of solving crimes
.8.目击者说那个戴墨镜的男子与那起交通事故无关。
The witness said that the man
with/wearing
sunglasses had nothing to
do with the traffic accident.9.他想把他老板所犯的罪报告给警察。
He wanted to
report the crime
that his boss had committed
to the police.10.谢谢你给我们提供了有价值的信息。
Thank you for providing us with valuable information.
答案:
Ⅱ.6.turned out;in a hurry 7.created as;solving crimes 8.with/wearing;had nothing to 9.report the crime;had committed 10.Thank you for providing us with valuable information.
Ⅲ.阅读还原
[2024 江苏宿迁怀文中学期末]
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,有两项多余。
More and more people live and work in tall buildings nowadays. But if there is a big fire going on in the buildings, it will not be easy for people to get away from these tall buildings. Here is some advice you need to follow.
Firstly, make sure you are safe and make sure you know where the exit is. 11.
Thirdly, touch the door to check whether it is hot or not. 13.
Moreover, get away as soon as possible. There may be heavy smoke outside. 14.
15.
A.Fire is dangerous and we must be careful with it when using it.
B.So you can find it quickly even in the dark.
C.Cover your mouth and nose with a wet towel to stop the smoke from coming in.
D.Open the door quickly after touching it.
E.Follow the advice above and you will protect yourself from fire.
F.If it is very hot, don't open the door at once.
G.Before the firemen come, you can shout and ask your neighbour or friend for help.
[2024 江苏宿迁怀文中学期末]
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,有两项多余。
More and more people live and work in tall buildings nowadays. But if there is a big fire going on in the buildings, it will not be easy for people to get away from these tall buildings. Here is some advice you need to follow.
Firstly, make sure you are safe and make sure you know where the exit is. 11.
B
But if you can't find the exit, don't try to jump out of the building. You may die from that. Secondly, call 119 and let the firemen know your building is on fire. 12.G
Thirdly, touch the door to check whether it is hot or not. 13.
F
You need to find other ways to run away. Then put wet towels along the bottom of the door to stop the smoke coming in.Moreover, get away as soon as possible. There may be heavy smoke outside. 14.
C
Finally, when the firemen come to help, follow what they say.15.
E
A.Fire is dangerous and we must be careful with it when using it.
B.So you can find it quickly even in the dark.
C.Cover your mouth and nose with a wet towel to stop the smoke from coming in.
D.Open the door quickly after touching it.
E.Follow the advice above and you will protect yourself from fire.
F.If it is very hot, don't open the door at once.
G.Before the firemen come, you can shout and ask your neighbour or friend for help.
答案:
Ⅲ.11.B 12.G 13.F 14.C 15.E
查看更多完整答案,请扫码查看