第46页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
1.-Who was the
2.It's better to pay attention to your
3.The
4.We decided
5.Darwin was well-known as a
6.The
winner
of the running race? --Paul was.2.It's better to pay attention to your
spelling
when writing.3.The
designers
are having a meeting to discuss a creative plan for the building.4.We decided
to take
a road trip during the summer vacation to explore different places.5.Darwin was well-known as a
biologist
.He devoted his lifetime to studying biology.6.The
singers'
voices sound wonderful.Everyone in the hall is lost in the beautiful music.
答案:
1. winner 2. spelling 3. designers 4. to take 5. biologist 6. singers'
1.Morning exercises ______ good for us.They can help us ______ a day.
A.is ; get ready
B.is ; get ready to
C.are ; get ready for
D.are ; get ready to
C
A.is ; get ready
B.is ; get ready to
C.are ; get ready for
D.are ; get ready to
答案:
C
That boy was too ______ to express ______ clearly.
A.exciting ; himself
B.excited ; him
C.exciting ; him
D.excited ; himself
D
A.exciting ; himself
B.excited ; him
C.exciting ; him
D.excited ; himself
答案:
D
3.--Would you please ______ what you said? -Sure.I asked you to drink more water.
A.remember
B.repeat
C.recommend
D.report
B
A.remember
B.repeat
C.recommend
D.report
答案:
B
4.It's fine outside.But I ______ do my homework at home.
A.don't have to
B.have to
C.can't
D.can
B
A.don't have to
B.have to
C.can't
D.can
答案:
B
5.If you want to improve your English ______ skills,ask yourself this question:Do I spend as
much time as I can ______ English every day?
A.speaking ; practise
B.to speak ; practising
C.spoken ; practising
D.to speak ; to practise
much time as I can ______ English every day?
C
A.speaking ; practise
B.to speak ; practising
C.spoken ; practising
D.to speak ; to practise
答案:
C
三、句子翻译。
1.令我们惊讶的是,那个害羞的女孩在学校聚会上唱了一首动听的歌。
2.请尽快完成作业,这样我们就能去公园了。
3.这家公司正专注于开发新的人工智能产品(products)。
4.露西参加学校社团比她班上任何学生都积极。
1.令我们惊讶的是,那个害羞的女孩在学校聚会上唱了一首动听的歌。
To our surprise, the shy girl sang a beautiful song at the school party.
2.请尽快完成作业,这样我们就能去公园了。
Please finish your homework as quickly as possible so that we can go to the park.
3.这家公司正专注于开发新的人工智能产品(products)。
The company is focusing on developing new AI products.
4.露西参加学校社团比她班上任何学生都积极。
Lucy joins school clubs more actively than any other student in her class.
答案:
1. To our surprise, the shy girl sang a beautiful song at the school party. 2. Please finish your homework as quickly as possible so that we can go to the park. 3. The company is focusing on developing new AI products. 4. Lucy joins school clubs more actively than any other student in her class.
1.(创新考法.组合选择)How did the writer learn Chinese?
① By having classes. ② By taking part in clubs.
③ By studying by himself. ④ By hanging out with natives.
A.①②③ B.①②④ C.①③④ D.②③④
2.The underlined word “ tough ” means “______" in the passage.
A.helpful B.difficult C.comfortable D.bored
3.Which of the following is true about the writer?
A.He falls in love with Chinese learning.
B.It's easy for him to learn Chinese at first.
C.Booking tickets in Chinese is still hard for him.
D.He had a hard time staying with his Chinese friend.
4.What does the writer want to tell us by writing the text?
A.The members in the band. B.His hard life in China.
C.The days with his landlord. D.His experience in learning Chinese.
① By having classes. ② By taking part in clubs.
③ By studying by himself. ④ By hanging out with natives.
A.①②③ B.①②④ C.①③④ D.②③④
C
2.The underlined word “ tough ” means “______" in the passage.
A.helpful B.difficult C.comfortable D.bored
B
3.Which of the following is true about the writer?
A.He falls in love with Chinese learning.
B.It's easy for him to learn Chinese at first.
C.Booking tickets in Chinese is still hard for him.
D.He had a hard time staying with his Chinese friend.
A
4.What does the writer want to tell us by writing the text?
A.The members in the band. B.His hard life in China.
C.The days with his landlord. D.His experience in learning Chinese.
D
答案:
1. C 2. B 3. A 4. D
查看更多完整答案,请扫码查看