第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
This is a story about two wise men—Zhuge Liang and Zhou Yu. It is popular among Chinese people for many years. I
One day, Zhou Yu gave Zhuge Liang an impossible task. He wanted him
Zhuge Liang
Zhuge Liang’s soldiers then
read
(read) it when I was five.One day, Zhou Yu gave Zhuge Liang an impossible task. He wanted him
to make
(make) 100,000 arrows within ten days. “No problem,” Zhuge Liang said
(say). “I’ll bring you 100,000 arrows in three days.”Zhuge Liang
asked
(ask) his soldiers to fill 20 boats with many scarecrows(稻草人). On the early morning of the third day, Zhuge Liang’s soldiers sailed and went
(go) towards the camps of Cao Cao’s army on the other side of the river. The soldiers shouted
(shout) and beat their drums loudly. When Cao Cao’s soldiers heard
(hear) the sound, they thought
(think) they were under attack. However, they couldn't
(can) see
(see) anything through the thick fog. Cao Cao’s soldiers shot arrows towards the sounds of drums and the shouting. Zhuge Liang’s boats were
(be) soon full of arrows.Zhuge Liang’s soldiers then
turned
(turn) the boats around. Zhuge Liang took
(take) all these arrows back. There were more than 100,000 of them.
答案:
read; to make; said; asked; went; shouted; heard; thought; couldn't; see; were; turned; took
A: Hi, Sam. 1.
B: I went to Beijing with my family.
A: 2.
B: We visited the Summer Palace and climbed up the Great Wall.
A: You made a good choice. They are famous. 3.
B: Of course.
A: 4.
B: We ate lots of nice snacks. The Beijing Roast Duck was my favourite. 5.
A: It was wonderful! I went to visit my grandparents. I went fishing and rode horses on a farm.
B: Cool! Can I go there with you next time?
A: Sure! That’s a deal(一言为定)!
C
B: I went to Beijing with my family.
A: 2.
B
B: We visited the Summer Palace and climbed up the Great Wall.
A: You made a good choice. They are famous. 3.
D
B: Of course.
A: 4.
A
B: We ate lots of nice snacks. The Beijing Roast Duck was my favourite. 5.
E
A: It was wonderful! I went to visit my grandparents. I went fishing and rode horses on a farm.
B: Cool! Can I go there with you next time?
A: Sure! That’s a deal(一言为定)!
答案:
1. C 2. B 3. D 4. A 5. E
( ) 1. We can read the passage from the ______.
( ) 2. Which one is not one of the three most famous kites?
( ) 3. According to the passage, we know that ______.
( ) 4. Weifang International Kite Festival was held ______ times(次) before the year 2023.
( ) 5. What does the underlined word “shapes” mean in Chinese?
D
( ) 2. Which one is not one of the three most famous kites?
C
( ) 3. According to the passage, we know that ______.
A
( ) 4. Weifang International Kite Festival was held ______ times(次) before the year 2023.
B
( ) 5. What does the underlined word “shapes” mean in Chinese?
D
答案:
1. D 2. C 3. A 4. B 5. D
查看更多完整答案,请扫码查看