2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版》

1. —Do you like pears?
—No,they have too much
sugar
.
2. Eating too many sweets is bad for children's
teeth
.
3. I
plan
to go to school by bus. What about you,Millie?
4. He hates dumplings,so he
never
eats them.
5. I
exercise
every day,so I am fit and healthy.
答案: 1.sugar 2.teeth 3.plan 4.never 5.exercise
1. There
is
too much sugar in cakes and sweets.
2. Hurry up! Mum needs us
to carry
all the bags for her.
3. It's time for you
to change
your diet.
4. —Are you
hungry
?
—Yes,I want something to eat.
5.
Eating
too much meat is not good for us. We should also have enough vegetables.
答案: 1. is 2. to carry 3. to change 4. hungry 5. Eating
1. Tom is fat. The doctor asks him to and .
C

A.eat more; exercise more
B.eat less; exercise less
C.eat less; exercise more
D.eat more; exercise less
答案: C [解析]考查常识。句意:汤姆很胖。医生建议他少吃一点,多锻炼。故选 C。
2.(2024·常州新北区实验中学期中)She loves her new school. All her teachers and classmates are
D
her.
A.good for
B.good at
C.kind for
D.nice to
答案: D [解析]考查形容词短语辨析。句意:她热爱她的新学校。所有的老师和同学对她都很友好。be good for 对……有好处;be good at 擅长;be kind/nice to 对……友好。故选 D。
3.(2024·淮安开明中学教育集团期中)Little Simon knows computer games are bad for him,
B
he doesn't play them.
A.because
B.so
C.but
D.or
答案: B [解析]考查连词辨析。句意:小西蒙知道电脑游戏对他不好,所以他不玩(游戏)。前后句形成因果关系。because 因为;so 所以;but 但是;or 或者。前句为因,后句为果,用连词 so 连接。故选 B。
4. —What would you like
C
breakfast?
—Some milk and two eggs.
A.do; to
B.would; to
C.would; for
D.do; doing
答案: C [解析]考查介词辨析。would like sth for breakfast 要吃……做为早餐,是固定用法。故选 C。
1. Sometimes I
go swimming at weekends
.
2.
Doing eye exercises is
good for us.
3. I plan
to change my lifestyle
.
4. Don't eat
snacks between meals
.
5. If we have enough sleep every night,we
are full of energy
.
答案: 1. go swimming at weekends 2. Doing eye exercises is 3. to change my lifestyle 4. snacks between meals 5. are full of energy
五、阅读理解
词数:153 体裁:记叙文 核心素养:思维品质
话题:饮食习惯 难度:易 建议用时:5分钟
| Hi,my name is Greg,and I am from Canada. Now I am in China. I'm 14 years old. I like sport. I like playing basketball best. It's very interesting,and I often play it with my friends on weekends. Here is what I like to have for three meals. | |

| :-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- | :----: |
| Breakfast:eggs,hamburgers and milk Lunch:rice,vegetables and chicken Dinner:salad and fish Want to be my friend? Please email me at 34Greg@163.com. | |
| Morning,boys and girls! I am Jenny. I am an American girl. Now I am in China,too. I'm 13. I like doing sport. I can play tennis,volleyball and baseball,and I play volleyball every day. Volleyball is my favourite sport. Here is what I like to have for three meals. Breakfast:eggs,milk and bananas Lunch:rice,tomatoes,carrots and chicken Dinner:vegetable salad,chicken and apples Want to be my friend? Please call me at 126-0249. | |

1. Where does Greg come from?
A. The UK.
B. The USA.
C. China.
D. Canada.
2. What does Greg have for lunch?
A. Eggs,milk and bananas.
B. Rice,vegetables and chicken.
C. Rice,tomatoes,carrots and chicken.
D. Eggs,hamburgers and milk.
3. Which sport does Jenny like best?
A. Volleyball.
B. Tennis.
C. Basketball.
D. Soccer.
4. Which of the following is TRUE?
A. Greg is 13 years old.
B. Greg likes playing volleyball.
C. Jenny lives in China now.
D. Jenny's email is 34Greg@163.com.
答案: 1. D [解析]细节理解题。根据“Hi, my name is Greg, and I am from Canada.”可知,Greg 来自加拿大。故选 D。2. B [解析]细节理解题。根据“Lunch: rice, vegetables and chicken”可知,Greg 午餐吃米饭、蔬菜和鸡肉。故选 B。3. A [解析]细节理解题。根据“Volleyball is my favourite sport.”可知,Jenny 最喜欢排球。故选 A。4. C [解析]细节理解题。根据“I am Jenny. I am an American girl. Now I am in China, too.”可知,Jenny 现在住在中国。故选 C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭