2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年1课3练单元达标测试七年级英语上册译林版》

一、根据音标写单词
1. /'pi:pl/
people
2. /bɔ:d/
board

3. /'pensl/
pencil
4. /'daɪnɪŋ/
dining

5. /ti:tʃ/
teach
6. /ti:m/
team
答案: 1. people 2. board 3. pencil 4. dining 5. teach 6. team
1. Mr Wu is
our
teacher and he teaches
us
English. (we)
2. The teachers are
helpful
and they often
help
us with studies. (help)
3. We often have rice,noodles and
vegetables
(vegetable) for lunch at school.
4. He often chats with the students and helps
them
with
their
problems. (they)
5. I want
to be
(be) a teacher like my P. E. teacher.
答案: 1. our; us 2. helpful; help 3. vegetables 4. them; their 5. to be
1. —This is my new deskmate.
She
is Alice.
—Oh, I want to say hello to
her
.
A.She; her
B.Her; her
C.He; him
D.Him; he
答案: 1. A [解析]考查人称代词的用法。第一空在句中作主语,故用主格;第二空在句中作宾语,故用宾格。故选 A。
2. I have many friends,one of ______ is from Japan,and ______ are all friendly to me.
D

A.they; they
B.them; their
C.they; we
D.them; they
答案: 2. D [解析]考查人称代词的用法。of 是介词,后面要用人称代词的宾格形式;第二空在句中作主语,故用主格。故选 D。
3. —Is the woman a teacher?
—Yes. She teaches ______ English and we love her.
A

A.us
B.our
C.you
D.your
答案: 3. A [解析]考查代词的用法。teach sb sth 中的人称代词需要用宾格形式。故选 A。
4. —Jessica,why do you often go to see the pandas?
—I go to see ______ because ______ are very interesting.
D

A.them; them
B.us; they
C.they; them
D.them; they
答案: 4. D [解析]考查人称代词的用法。第一空在句中作宾语,故用宾格;第二空在句中作主语,故用主格。故选 D。
5. My parents are teachers and
B
teach English.
A.both them
B.they both
C.all of them
D.they all
答案: 5. B [解析]考查代词的用法。句意:我父母都是老师。他们俩都教英语。表示“两者都”应用 both,表示“他们两者都”一般用 both of them 或 they both,前者可作主语,也可作宾语,但后者只能作主语。故选 B。
1. How many countries are mentioned(提到)in the passage?
C

2. The underline word "fixed" in the passage means ______ in Chinese.
B

3. According to the passage,we can know ______.
D

4. If you are a student in China,you may ______.
D

5. 中考新考法 推断文章来源 The passage is probably from the ______ column(栏目)of a magazine.
C
答案: 1. C [解析]细节理解题。根据“In China”“In the UK”“In the US”以及“In Japan”可知,本文一共提到了四个国家。故选 C。 2. B [解析]词义猜测题。根据“In a classroom,you can see desks and chairs in lines and many other school things in order”可知,在教室里,你可以看到排成一排的桌椅和许多其他学校的东西,所以教室是固定的,fixed 意为“固定的”。故选 B。 3. D [解析]细节理解题。根据第五段中的“At the back of the classroom,there are places for students' clothes.”可知,在日本的学校里,学生们有位置放衣服。故选 D。 4. D [解析]推理判断题。根据“In a classroom,you can see desks and chairs in lines and many other school things in order.”可知,中国的教室很整洁。故选 D。 5. C [解析]推理判断题。本文主要介绍了不同国家的教室情况,故文章可能出现在杂志的学校栏目。故选 C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭