第12页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
五、阅读理解
词数: 115 体裁: 记叙文 核心素养: 语言能力
话题: 我最好的朋友 难度: 中 建议用时: 5分钟
Hello,my name is Lily. I will tell you about my best friend. Her name is Trudy. Trudy has long,dark brown hair and green eyes. She is the same age as me,but a little taller. She is always happy.
We sit together in class,and help each other with our schoolwork. We always go home together after school and we play computer games at the weekend. Trudy thinks very quickly(快地)and usually wins(赢).
Trudy is learning to play the piano. I am learning to play the flute(笛子). We practise together every day.
Sometimes Trudy stays in my house for a night,or I stay in her house. We always have a good time.
1. Who is Lily's best friend?
A. Trudy. B. Alice.
C. Daisy. D. Mail.
2. What is Trudy's hair like?
A. Long and green. B. Long and dark brown.
C. Short and dark. D. Short and brown.
3. When do Trudy and Lily play computer games?
A. Before school. B. At the weekend.
C. On weekdays. D. After school.
4. What do Trudy and Lily practise every day?
A. Writing letters. B. Using the computer.
C. Playing the piano and the flute. D. Staying in her house.
词数: 115 体裁: 记叙文 核心素养: 语言能力
话题: 我最好的朋友 难度: 中 建议用时: 5分钟
Hello,my name is Lily. I will tell you about my best friend. Her name is Trudy. Trudy has long,dark brown hair and green eyes. She is the same age as me,but a little taller. She is always happy.
We sit together in class,and help each other with our schoolwork. We always go home together after school and we play computer games at the weekend. Trudy thinks very quickly(快地)and usually wins(赢).
Trudy is learning to play the piano. I am learning to play the flute(笛子). We practise together every day.
Sometimes Trudy stays in my house for a night,or I stay in her house. We always have a good time.
1. Who is Lily's best friend?
A. Trudy. B. Alice.
C. Daisy. D. Mail.
2. What is Trudy's hair like?
A. Long and green. B. Long and dark brown.
C. Short and dark. D. Short and brown.
3. When do Trudy and Lily play computer games?
A. Before school. B. At the weekend.
C. On weekdays. D. After school.
4. What do Trudy and Lily practise every day?
A. Writing letters. B. Using the computer.
C. Playing the piano and the flute. D. Staying in her house.
答案:
1.A [解析]细节理解题。根据第一段中的“I will tell you about my best friend. Her name is Trudy.”可知,特鲁迪是莉莉最好的朋友。故选 A。2.B [解析]细节理解题。根据第一段中的“Trudy has long,dark brown hair and green eyes.”可知,特鲁迪留着深棕色的长发。故选 B。3.B [解析]细节理解题。根据第二段中的“We always go home together after school and we play computer games at the weekend.”可知,她们在周末玩电脑游戏。故选 B。4.C [解析]细节理解题。根据第三段中的“Trudy is learning to play the piano. I am learning to play the flute(笛子). We practise together every day.”可知,她们每天一起练习弹钢琴和吹笛子。故选 C。
六、首字母填空
请认真阅读下面短文,并根据所给的首字母提示,写出一个合适的英语单词,使短文通顺。
词数: 112 体裁: 记叙文 核心素养: 思维能力
话题: 人物介绍 难度: 中 建议用时: 5分钟
Mr Gu is 36 years o____1____. He is from Zhejiang. He is very tall and he w____2____ a pair of glasses. He teaches in No.5 Middle S____3____. He is our English teacher. He always makes his lessons i____4____. He teaches very well and the students all l____5____ his lessons. He doesn't l____6____ in the school. He lives far away f____7____ the school. He goes to work by car every day. Now he is a little fat,so he w____8____ to lose weight(减肥). He likes s____9____,so he plans(计划)to go jogging and play basketball on Sundays. He gets up very e____10____ in the morning and runs for half an hour in the park.
1.
4.
7.
10.
请认真阅读下面短文,并根据所给的首字母提示,写出一个合适的英语单词,使短文通顺。
词数: 112 体裁: 记叙文 核心素养: 思维能力
话题: 人物介绍 难度: 中 建议用时: 5分钟
Mr Gu is 36 years o____1____. He is from Zhejiang. He is very tall and he w____2____ a pair of glasses. He teaches in No.5 Middle S____3____. He is our English teacher. He always makes his lessons i____4____. He teaches very well and the students all l____5____ his lessons. He doesn't l____6____ in the school. He lives far away f____7____ the school. He goes to work by car every day. Now he is a little fat,so he w____8____ to lose weight(减肥). He likes s____9____,so he plans(计划)to go jogging and play basketball on Sundays. He gets up very e____10____ in the morning and runs for half an hour in the park.
1.
old
2. wears
3. School
4.
interesting
5. like/love
6. live
7.
from
8. wants
9. sport
10.
early
答案:
1.old 2. wears 3. School 4. interesting 5. like/love 6.live 7.from 8.wants 9.sport 10.early
查看更多完整答案,请扫码查看