2025年1课3练单元达标测试六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年1课3练单元达标测试六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年1课3练单元达标测试六年级英语上册译林版》

 C
Hello, I'm Alice. Last weekend, I took a trip with my sister Sally. We lived in a hotel(旅馆). The room was small but clean. We went for a walk in the park after dinner. It's near the hotel. At 9:00, I watched TV. Sally called her friend. The next morning, we had some food in the hotel. It was delicious. I had some salad and rice. Sally had a hamburger and some milk. Then we went out. We were happy. Our weekend was great.
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
( )1. Alice and Sally took a trip last weekend.
( )2. The room was big but dirty in the hotel.
( )3. At 9:00, Sally called her parents.
(二)阅读短文,回答问题。
4. What did Alice do after dinner?______
5. Did Sally watch TV at 9:00?______
6. How was their weekend?______
7. How was the food in the hotel?______
答案: (一)1.T 2.F 3.F (二)4. She went for a walk with her sister in the park. 5. No,she didn't. 6. It was great. 7. It was delicious. 1. 细节理解题。根据“Last weekend,I took a trip with my sister Sally.”可知,上周末爱丽丝和萨莉进行了一次旅行。故本句正确。 2. 细节理解题。根据“We lived in a hotel. The room was small but clean.”可知,旅馆的房间很小,但很干净。故本句错误。 3. 细节理解题。根据“At 9:00 … Sally called her friend.”可知,萨莉是给她的朋友打电话,不是她父母。故本句错误。 4. 细节理解题。根据“We went for a walk in the park after dinner.”可知,晚饭后,爱丽丝和她的姐姐去散步了。 5. 细节理解题。根据“At 9:00,I watched TV. Sally called her friend.”可知,九点的时候Sally在和朋友打电话,没有看电视。 6. 细节理解题。根据“Our weekend was great.”可知,她们的周末很棒。 7. 细节理解题。根据“The next morning,we had some food in the hotel. It was delicious.”可知,旅馆的食物很美味。
十一、书面表达。
请你以“My summer holiday”为题,写一篇作文。不少于 50 个单词。
提示:1. 描述自己在暑假做了哪些事情,看见了什么。注意时态。2. 可使用词汇:summer,visit,interesting,fun,a good time...
My summer holiday______
答案: My summer holiday Last summer holiday,I went to Shanghai by plane with my family. First,I visited my uncle with my parents. Then we went to the Shanghai Museum. I saw many interesting things. I went to the Bund and took a lot of photos there. I visited the Shanghai Disneyland and had great fun. I also tasted delicious food in Shanghai. I had a good time there.(仅供参考)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭