第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
( )1. Can people wear skirts or short pants in Mt. Tianshan?
A. Yes.
B. No.
C. We don't know.
A. Fruit.
B. Vegetables.
C. Seafood.
A. On foot.
B. By bus.
C. By train.
A. Yes.
B. No.
C. We don't know.
B
( )2. What did Lingling eat in Turpan?A. Fruit.
B. Vegetables.
C. Seafood.
A
( )3. How did Lingling go there?A. On foot.
B. By bus.
C. By train.
C
答案:
1~3 B A C 1. 根据“Mt. Tianshan weather cool”可知,这里的天气是凉爽的,因此不能穿裙子或短裤。故选 B。 2. 根据“ate grapes (Turpan)”可知,Lingling 在吐鲁番吃了葡萄,即水果。故选 A。 3. 根据“by train”可知,Lingling 是坐火车去的。故选 C。
七、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
It is a beautiful spring morning. There are no clouds in the sky,and the sun is warm. Mr Black sees an old man at the bus stop with a big black umbrella in his hand. Mr Black says to him,"Do you think it is going to rain today?" "No," says the old man. "I don't think so. " "Then are you carrying the umbrella because the sun is too hot?" "No. The sun is not very hot in spring. " Mr Black looks at the big umbrella again. The old man says,"I am an old man,and my legs are not very strong. I must have a walking stick(拐杖). But people will say 'Look! That man is so old. ' I don't like that. When I carry an umbrella in fine weather,people only say 'Look at the foolish man. '"
(
(
(
(
(
It is a beautiful spring morning. There are no clouds in the sky,and the sun is warm. Mr Black sees an old man at the bus stop with a big black umbrella in his hand. Mr Black says to him,"Do you think it is going to rain today?" "No," says the old man. "I don't think so. " "Then are you carrying the umbrella because the sun is too hot?" "No. The sun is not very hot in spring. " Mr Black looks at the big umbrella again. The old man says,"I am an old man,and my legs are not very strong. I must have a walking stick(拐杖). But people will say 'Look! That man is so old. ' I don't like that. When I carry an umbrella in fine weather,people only say 'Look at the foolish man. '"
(
F
)1. There are some clouds in the sky.(
F
)2. The weather is very hot.(
T
)3. There is no rain today.(
F
)4. The old man's legs are very strong.(
F
)5. The old man is foolish.
答案:
1~5 F F T F F 1. 细节理解题。根据第二句“There are no clouds in the sky...”可知,天上没有云。故本句错误。 2. 细节理解题。根据第二句“... the sun is warm.”可知,天气是温暖的,不是炎热的。故本句错误。 3. 细节理解题。根据全文内容尤其是第二句可知,天气是晴朗的,没有下雨。故本句正确。 4. 细节理解题。根据第十句中的“... my legs are not very strong.”可知,这位老人的腿不强壮。故本句错误。 5. 推理判断题。文章中并未提及老人愚蠢,只说当人们看到他在天气好的时候也带着伞,人们会觉得他愚蠢。故本句错误。
查看更多完整答案,请扫码查看