2025年通城学典全程测评卷九年级英语全一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典全程测评卷九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典全程测评卷九年级英语全一册译林版》

第40页
七、阅读理解。(每小题3分,共15分)
| Dear Dr Know,
I'm so worried these days because I get pimples(青春痘). It causes many problems. I feel embarrassed when I enter the classroom because all my classmates look at me in surprise. Some students even laugh at me. I don't want to communicate with anyone. And I become stressed out and can't fall asleep at night. What should I do? Please write to me. I'm looking forward to hearing from you as soon as possible.
Sad and Fourteen |
| Dear Sad and Fourteen,
I'm so sorry to hear that you are worried about pimples. I'm also sorry that I can't stand beside you to share your stress. Firstly,you should know that getting pimples is quite normal at your age. Congratulations! It shows that you have grown up. Secondly,you don't need to care too much. You can tell your classmates your problem directly and I think they will understand you. Thirdly,if you pay more attention to other things,like studying or outdoor activities,maybe you will find more fun. What's more,you can ask the doctors for some medicine. I hope things will work out and that everything will be better for you soon.
Yours sincerely,
Dr Know |
(
B
)1. What's Sad and Fourteen's problem?
A. He can't get on well with his parents.
B. He gets pimples and it causes many problems.
C. He has problems in learning English.
D. He is not good at sports.
(
A
)2. How does Sad and Fourteen feel when he enters the classroom?
A. Embarrassed
B. Worried.
C. Happy.
D. Excited.
(
D
)3. How many suggestions does Dr Know give him?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
(
C
)4. In Dr Know's opinion,what does "getting pimples" mean?
A. It means that he is unhealthy.
B. It means that he is weak in study.
C. It means that he has grown up.
D. It means that he can't sleep well.
(
A
)5. Where can you probably read the material?
A. In a newspaper.
B. In a notice.
C. In a guidebook.
D. In a novel.
答案: 1. B 2. A 3. D 细节理解题。根据表格第二栏中的关键词 Firstly、Secondly、Thirdly 和 What's more 可以判断,Dr Know 共提出了四个建议。4. C 细节理解题。根据表格第二栏中“Congratulations! It shows that you have grown up.”可以判断,Dr Know 认为长青春痘意味着长大。5. A 文章出处题。文章讲述了青少年心理健康问题和建议,可能来自报纸。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭