2025年通城学典全程测评卷九年级英语全一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典全程测评卷九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典全程测评卷九年级英语全一册译林版》

第136页
七阅读理解(每小题3分,共I5分)
No More Bets (《孤注一掷》) directed by Shen Ao made over $3.8$ billion yuan after its release in August 2023, becoming a big box office success. The film is based on real events. It will tell you about scams and frauds (诈骗) and how terrible the results can be if you dream of being rich quickly overnight The film is about a Chinese programmer and a model who are enticed by high-paying jobs finding themselves trapped in a foreign country as prisoners of a ruthless gang (犯罪团伙), and they are forced into online fraud. The actors performance made the movie even more impressive One more viewer, one less fraud victim(受害人)! How can we stay away from online fraud?
First, know some tricks that cheaters often use and the information about fraud cases happening around you through newspapers radios and the Internet. Second, do not believe the mobile message which says you win a lottery(中奖) or the phone call which says you have a telephone bill Please do not reply quickly. Instead, check the information with the related agencies. Last but not least if a fraud happens or there is a situation you cannot manage, please keep calm and dial 110 to ask the police for help Why do so many people get into the fraud company in our real life?
The answer is in the film-People have greedy(贪婪的) hearts. What should we learn from the film?
We should learn to face the hard work in our life. We need to achieve our dreams step by step. We should also try to enjoy our simple happy life.
(
C
) 1. According to the passage, which of the following statements is TRUE?
A. No More Bets was a big success making about 3.8 million yuan.
B. The plot(情节) of the film is to teach people how to become rich.
C. We should know some fraud cases which happened around us through different ways.
D. The film is a fiction movie.
(
B
) 2. How many suggestions on avoiding online fraud does the writer mention?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
(
A
) 3. Which of the following is TRUE?
A. Only by working hard can we achieve our dreams.
B. If a fraud happens, you should keep silent.
C. Greedy hearts make us become successful.
D. If you want a high-paying job, you can work on scams and frauds.
(
C
) 4. The word "enticed" in Paragraph 1 means "_ ".
A. surprised B. created C. attracted D. taken
(
B
) 5. What is the main idea of the passage?
A. Why online fraud often happens.
B. How to avoid scams and frauds.
C. How to make our dreams come true.
D. How to make a successful film.
答案: 1.C 2.B 3.A 4.C 5.B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭