第131页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
| Animal | Suggestion |
| The 1.
| The squirrel | The river was deep. His 4.
| The little horse's 5.
| The little horse 8.
| The 1.
cow
| The river 2. wasn't
deep. The little horse 3. could
cross the river. || The squirrel | The river was deep. His 4.
friend
drowned in the river yesterday. || The little horse's 5.
mother
| Don't just 6. listen
to others. Have a 7. try
. || The little horse 8.
crossed
the river himself. | He knew how deep the 9. river
was. He also knew that knowledge comes from 10. practice
. |
答案:
1. cow 2. wasn't 3. could 4. friend 5. mother 6. listen 7. try 8. crossed 9. river 10. practice
(D)
Jim comes from the US. He is now living in China. He gets up at about half past six and has breakfast at seven o'clock. After breakfast,he says goodbye to his parents and leaves home at half past seven. He walks to school. He gets there at five to eight. He has his first class at eight.
Morning classes are over at 12:00 and he has lunch at about a quarter past twelve at school. After lunch he plays with his friends. Afternoon classes begin at half past one. Usually there are two classes in the afternoon. He plays football after school,and he gets home at about a quarter past five. He has dinner at six and then does his homework. He goes to bed at about half past nine.
阅读短文,完成任务。(每小题2分,共10分)
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. The US. B. The UK. C. China.
(
A. At about 6. B. At about 6:30. C. At about 7:30.
(
A. By bike. B. By bus. C. On foot.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Where does Jim have lunch?
2. What time does Jim go to bed?
Jim comes from the US. He is now living in China. He gets up at about half past six and has breakfast at seven o'clock. After breakfast,he says goodbye to his parents and leaves home at half past seven. He walks to school. He gets there at five to eight. He has his first class at eight.
Morning classes are over at 12:00 and he has lunch at about a quarter past twelve at school. After lunch he plays with his friends. Afternoon classes begin at half past one. Usually there are two classes in the afternoon. He plays football after school,and he gets home at about a quarter past five. He has dinner at six and then does his homework. He goes to bed at about half past nine.
阅读短文,完成任务。(每小题2分,共10分)
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A
) 1. Where does Jim come from?A. The US. B. The UK. C. China.
(
B
) 2. When does Jim get up?A. At about 6. B. At about 6:30. C. At about 7:30.
(
C
) 3. How does Jim go to school?A. By bike. B. By bus. C. On foot.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Where does Jim have lunch?
At school.
2. What time does Jim go to bed?
At about half past nine.
答案:
任务一:1~3. ABC 任务二:1. At school. 2. At about half past nine.
查看更多完整答案,请扫码查看