第93页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
( )1. The passage is mainly for ____.
( )2. How many pieces of advice does the writer give on managing pocket money?
( )3. The passage may be from ____.
( )4. The underlined word "regularly" means "____" in Chinese.
( )5. According to the writer, ____.
B
( )2. How many pieces of advice does the writer give on managing pocket money?
B
( )3. The passage may be from ____.
C
( )4. The underlined word "regularly" means "____" in Chinese.
D
( )5. According to the writer, ____.
C
答案:
1. B 推理判断题。根据第三段的“Do you know how to teach your children to manage their pocket money?”可知,这段文章是写给家长的。故选 B 项。 2. B 细节理解题。根据第三段的“These pieces of advice will help you.”及下文可知,作者给出了六条建议。故选 B 项。 3. C 推理判断题。根据最后一段中的“Thank you! That's all. Welcome to listen next time.”可知选 C 项。 4. D 词义猜测题。根据第二段的“... parents just give money to their children when they want it. Sometimes they may give money for birthdays or festivals.”可推断出 regularly 的意思是“定期地”,故选 D 项。 5. C 细节理解题。根据第三段的“A pupil should get a dollar, but older children would get more.”可知选 C 项。
Ⅱ 阅读还原
体裁:记叙文
题材:旅游与交通
词数:161
难度:★★★
建议用时:7 分钟
答案 6—10
[2024 江苏盐城期末]Li Yong is very fond of travelling. 6 He was amazed at the beauty of the capital city and hoped to see more of the world. At the age of seven, he travelled with his uncle to a tourist site in a neighbouring county (县). 7 And when his uncle found him, he was happily eating an ice cream at a police station. After he became a university student, he only returned home for short visits and spent nearly all his holidays travelling. 8 Instead, he would make money by selling his paintings. Last month he flew to Paris. When he was on the plane, he realized that he had very little money with him. However, he was not worried at all. 9 Many French people came to him for his paintings, and he sold them at a very good price. It is very easy for him to make money on his travels. 10 He likes there very much.
A.When he was five, his father took him to Beijing on a short holiday.
B.Next year, he plans to visit Africa.
C.In the following days, he earned little money because nobody liked his paintings.
D.Unfortunately, he got lost there.
E.During the following two days, he earned enough money for his hotel room by painting pictures for people.
F.However, he never asked his parents for any money.
G. Instead, he often asked his parents for some pocket money.
体裁:记叙文
题材:旅游与交通
词数:161
难度:★★★
建议用时:7 分钟
答案 6—10
[2024 江苏盐城期末]Li Yong is very fond of travelling. 6 He was amazed at the beauty of the capital city and hoped to see more of the world. At the age of seven, he travelled with his uncle to a tourist site in a neighbouring county (县). 7 And when his uncle found him, he was happily eating an ice cream at a police station. After he became a university student, he only returned home for short visits and spent nearly all his holidays travelling. 8 Instead, he would make money by selling his paintings. Last month he flew to Paris. When he was on the plane, he realized that he had very little money with him. However, he was not worried at all. 9 Many French people came to him for his paintings, and he sold them at a very good price. It is very easy for him to make money on his travels. 10 He likes there very much.
A.When he was five, his father took him to Beijing on a short holiday.
B.Next year, he plans to visit Africa.
C.In the following days, he earned little money because nobody liked his paintings.
D.Unfortunately, he got lost there.
E.During the following two days, he earned enough money for his hotel room by painting pictures for people.
F.However, he never asked his parents for any money.
G. Instead, he often asked his parents for some pocket money.
答案:
6. A 根据下文“He was amazed at the beauty of the capital city and hoped to see more of the world.”可知,此处应提到首都,故选 A 项。 7. D 根据下文“And when his uncle found him, he was happily eating an ice cream at a police station.”可知选 D 项。 8. F 根据下文“Instead, he would make money by selling his paintings.”可知,他通过卖画来赚钱,此处表示他从不向父母要钱,故选 F 项。 9. E 根据下文“Many French people came to him for his paintings, and he sold them at a very good price.”可知选 E 项。 10. B 根据后一句可知此处应提到一个地点,结合选项,故选 B 项。
查看更多完整答案,请扫码查看