2025年初中必刷题七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中必刷题七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中必刷题七年级英语上册译林版》

(
C
)1. How are Amy's favourite clothes?
A. Beautiful and expensive.
B. Clean and expensive.
C. Beautiful and cheap.
D. Clean and cheap.
(
D
)2. What do we know from the sentence "My friends often say I can have a good choice of clothing."?
A. Ella chooses many good friends.
B. Ella often makes good clothing.
C. Ella is good at choosing things.
D. Ella can choose clothes in fashion.
(
A
)3. Why does Ella feel fresh of herself?
A. Because she matches her black jacket with white pants.
B. Because she takes part in sports games in her white pants.
C. Because she only likes black and white of all the colours.
D. Because she likes wearing clothes in different colours.
(
C
)4. What will happen if Sonam wears saris to get on the bus?
A. She will wait for a long time.
B. She may get on another bus.
C. The saris may trip her up.
D. She may make the saris broken.
(
B
)5. Which of the statements below is a fact according to the passage?
A. All of Amy's jeans are blue and white.
B. Amy usually wears her white shoes at weekends.
C. Ella can put some big things in the pocket.
D. Sonam can make saris by herself now.
答案: 1. C 细节理解题。根据第二段中的“They are nice and beautiful but not expensive.”可知,埃米喜欢的衣服漂亮并且便宜。故选C项。
2. D 推理判断题。这句话是说埃拉的朋友们经常说她可以选出时尚的衣服,D项符合语境,故选D项。
3. A 细节理解题。根据第三段中的“It is a black jacket.”和“I match it with a pair of white pants.”可知,埃拉把黑色夹克和白色裤子搭配起来,所以觉得心旷神怡。故选A项。
4. C 推理判断题。根据第四段中的“Since I am a little girl, I have had a secret of wearing saris, like a long dress.”和“But it is hard for me to get on the bus wearing them.”可知,她穿着莎丽上车可能会被绊倒。故选C项。
5. B 细节理解题。根据第二段中的“I have a pair of white shoes. Usually, I wear it during the weekends whenever I go out with my friends.”可知,B项表述正确,故选B项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭