2025年初中必刷题七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中必刷题七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中必刷题七年级英语上册译林版》

Sophia is an eleven-year-old pupil. She lives in Brighton, the UK with her parents and she enjoys her daily life.
She usually gets up at a quarter to eight and starts her ____1____ day. Then she has a shower and gets dressed. After that, she goes downstairs and has ____2____ with her parents. She usually has milk, bread and an egg. Then she ____3____ her teeth because she wants to keep them white and healthy!
After that, she gets her schoolbag and goes to the bus stop to ____4____ the school bus. Classes start at half past eight and finish at half past four. She usually has lunch at the school canteen with her ____5____ at about 12 o'clock. Her best friend is Amy, and Sophia always ____6____ next to her at lunch. They usually have rice, soup, salad and meat. They have a ____7____ for one and a half hours and then they go on with their afternoon classes.
After school she returns home and does her homework. She is a very ____8____ pupil, so she never forgets any school tasks! After homework, she usually listens to music and watches TV a bit.
At half past seven, it is time for dinner. She likes eating a sandwich with strawberry juice. Then she usually reads a book or ____9____ the school day with her parents for a while.
____10____, she goes to bed at about ten o'clock.
( )1.
D

( )2.
A

( )3.
C

( )4.
B

( )5.
D

( )6.
A

( )7.
C

( )8.
B

( )9.
D

( )10.
A
答案: 1. D 句意为:她通常在七点四十五分起床,开始忙碌的一天。通过后文可知,索菲娅的一天非常忙碌,busy 符合语境。故选 D 项。
2. A 句意为:之后,她下楼和父母一起吃早餐。根据上下文可知,此处指"吃早餐",故选A 项。
3. C 句意为:然后她刷牙,因为她想让牙齿保持洁白和健康!固定短语 brush one's teeth 表示"刷牙"。故选 C 项。
4. B 句意为:之后,她拿书包,去公共汽车站赶校车。catch the school bus 意为"赶校车",符合语境。故选 B 项。
5. D 句意为:她通常在 12 点左右和同学们在学校食堂吃午饭。根据 at the school canteen 可知,她和同学们一起吃午饭。故选 D 项。
6. A 句意为:……午饭时索菲娅总是坐在她旁边。根据 at lunch 及 next to 可知,此处应用 sits。故选 A 项。
7. C 句意为:他们休息一个半小时,然后继续
知识拓展
go shopping 去购物 online shopping 网上购物
链接狂 K 表示时间的介词的详细讲解见狂 K 重点 P21。
下午的课程。根据语境及 and then they go on with their afternoon classes 可知,此处指"休息",break 符合语境。故选 C 项。
8. B 句意为:她是一个非常勤奋的学生,所以她从不忘记任何学校的任务!根据 so she never forgets any school tasks 可知,索菲娅很勤奋,故选 B 项。
9. D 句意为:然后她通常读书或和父母谈论一会儿上学的一天。talk about 意为"谈论",符合语境。故选 D 项。
10. A 句意为:最后,她大约十点钟上床睡觉。此处描述一天中的最后一件事,应用 finally,表示"最后",故选 A 项。
(
B
)11. What's the meaning of the sentence "My day begins from the early morning."?
A. Frank goes to school in the morning.
B. Frank gets up early in the morning.
C. Frank studies hard in the morning.
D. Frank takes the early bus every day.
(
C
)12. 新考法写作手法 In which order does the writer write this passage?
A. Space. B. People. C. Time. D. Opinions.
(
B
)13. What is the best title for this passage?
A. My School and Friends
B. My Everyday Life
C. My Family Life
D. My Home and School
答案: 11. B 词义猜测题。本句的句意为:我的一天从清晨开始。由此可知,弗兰克应该早晨很早起床。
12. C 推理判断题。通读全文可知,作者是按照时间的先后顺序介绍一天的学习和生活情况的。故选 C 项。
13. B 主旨大意题。通读全文可知,本文介绍了弗兰克一天的学习和生活情况,故 B 项最适合作为文章标题。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭