2025年初中必刷题七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中必刷题七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中必刷题七年级英语上册译林版》

(
A
)1. How old is Lorenzo?
A. 13.
B. 14.
C. 15.
D. 16.
(
C
)2. What can we know about Joe from the email?
A. He gets up at 7:00 every day.
B. His favourite film star is Spider-Man.
C. He doesn't have classes in the afternoon.
D. He plays football with Lorenzo at weekends.
(
D
)3. 新考法选项选择 What questions may Lorenzo ask in his email?
①How is your school?
②What's your favourite food?
③What are you interested in?
④What's your school day routine?
⑤What do you usually do at weekends?
A. ①②③
B. ①③④
C. ②④⑤
D. ③④⑤
答案: 1. A 细节理解题。根据 I'm also thirteen 可知,乔和洛伦佐都是 13 岁。故选 A 项。
2. C 细节理解题。根据“In the afternoon, I go to the gym, do homework or just stay at home.”可知,乔下午会去健身房、做作业或待在家,说明下午没课。故选 C 项。
3. D 推理判断题。乔在邮件中介绍了自己喜欢运动、音乐和电影,对应③;乔还介绍了自己上学日的安排和周末的活动,对应④和⑤。故选 D 项。
Ⅱ 阅读还原
体裁: 说明文
题材: 学校
词数: 131
难度: ★★
建议用时: 6 分钟
答案 4—8
[2025 江苏苏州期中] Everyone has his or her dream school life. 4
A

First of all, the school is very big and beautiful with a lot of trees and flowers. The air is fresh (清新的) and the ground is clean.
5
E
We can go to the library to read books at any time.
I hope the teachers are fair (公平的) and have much knowledge. 6
B
We get on well with each other. Then I hope the school has many subjects, such as English, Maths, Chinese, History, Science, PE and Art. 7
G
I hope we can have more time to study or take part in some activities.
Finally, I hope I can improve all my abilities (能力) at such a school. And I can get on well with my classmates and teachers. 8
C


A.My dream school life is perfect and colourful.
B.And the classmates are clever and friendly.
C.I'm sure my school life will be perfect and colourful.
D.I study hard at school because I want to get good grades.
E.Secondly, it is important to have a big library which has many books.
F.I can take part in a lot of school activities such as a running race and a singing competition.
G. Besides, I hope we can learn French and German because I think that will be very interesting.
答案: 4. A 根据“Everyone has his or her dream school life.”及下文可知,此处总体描述自己理想中的学校生活,A 选项(我理想中的学校生活是完美且多彩的。)符合语境,故选 A 项。
5. E 根据 First of all 和“We can go to the library to read books at any time.”可知,此处是第二点,介绍图书馆的情况,E 选项(其次,有一个有很多书的大图书馆很重要。)符合语境,故选 E 项。
6. B 根据“We get on well with each other.”可知,此处介绍同学之间的关系,B 选项(同学们聪明又友好。)符合语境,故选 B 项。
7. G 根据上一句可知,此处介绍希望学习的科目,G 选项(此外,我希望我们能学习法语和德语,因为我认为那会很有趣。)符合语境,故选 G 项。
8. C 根据“Finally, I hope I can improve all my abilities at such a school. And I can get on well with my classmates and teachers.”可知,此处总结理想中的学校生活,C 选项符合语境,故选 C 项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭