第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
( )30.The underlined word “ it ”" in Paragraph 3
refers to “ your ______””
A.body B.heart
C.brain D.hand
can ______.
A.do puzzles
B.watch TV
C.listen to music
D.play with building blocks
______.
A.having hobbies keeps people tidy
B.listening to music keeps the heart healthy
C.many people get money from hobbies
D.driving bumper cars makes
c ______ hil d ren unhappy
passage?

refers to “ your ______””
A.body B.heart
C.brain D.hand
B
( )31.If Tom wants to be good with his hands,he can ______.
A.do puzzles
B.watch TV
C.listen to music
D.play with building blocks
D
( )32.After reading the passage, we know ______.
A.having hobbies keeps people tidy
B.listening to music keeps the heart healthy
C.many people get money from hobbies
D.driving bumper cars makes
c ______ hil d ren unhappy
B
( )33.新考法篇章结构 What's the structure of this passage?
A
答案:
30. B 词义猜测题。根据"When you laugh for 15 minutes or more, it exercises your heart and keeps it healthy."可知画线的 it 指代上文出现的 your heart,故选 B 项。
31. D 细节理解题。根据"Children who play with building blocks can learn to use their hands to do small things well."可知,如果汤姆想要手巧,他可以玩积木。故选 D 项。
32. B 细节理解题。根据"Listening to music can make your heart strong."可知,听音乐能使你的心脏强壮,保持健康。故选 B 项。
33. A 推理判断题。第一段总领全文,引出话题,为第一部分;第二至第六段分别介绍了不同的爱好对人的好处,为第二部分;最后一段是在总结全文,为第三部分。故选 A 项。
31. D 细节理解题。根据"Children who play with building blocks can learn to use their hands to do small things well."可知,如果汤姆想要手巧,他可以玩积木。故选 D 项。
32. B 细节理解题。根据"Listening to music can make your heart strong."可知,听音乐能使你的心脏强壮,保持健康。故选 B 项。
33. A 推理判断题。第一段总领全文,引出话题,为第一部分;第二至第六段分别介绍了不同的爱好对人的好处,为第二部分;最后一段是在总结全文,为第三部分。故选 A 项。
Dear Editor,
I am David from Class 3,Grade 7.Now I'd like to share my hobby here.
Best wishes,
David
I am David from Class 3,Grade 7.Now I'd like to share my hobby here.
I enjoy reading books. I like to read all kinds of books. I think reading can not only help open my eyes but also bring out the best in me. What's more, it is also good for my study. Both my parents think reading is a great hobby. And they buy a lot of good books for me. I want to become a writer in the future. I plan to read books for one hour every day. I think that can help improve my writing skills. I'm sure my dream can come true.
Best wishes,
David
答案:
Dear Editor,
I am David from Class 3, Grade 7. Now I'd like to share my hobby here.
I enjoy reading books. I like to read all kinds of books. I think reading can not only help open my eyes but also bring out the best in me. What's more, it is also good for my study. Both my parents think reading is a great hobby. And they buy a lot of good books for me.
I want to become a writer in the future. I plan to read books for one hour every day. I think that can help improve my writing skills. I'm sure my dream can come true.
I am David from Class 3, Grade 7. Now I'd like to share my hobby here.
I enjoy reading books. I like to read all kinds of books. I think reading can not only help open my eyes but also bring out the best in me. What's more, it is also good for my study. Both my parents think reading is a great hobby. And they buy a lot of good books for me.
I want to become a writer in the future. I plan to read books for one hour every day. I think that can help improve my writing skills. I'm sure my dream can come true.
查看更多完整答案,请扫码查看