第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
一、听录音,根据所听内容,选出合适的答语。
(
(
(
(
(
C
)1. A. I'm seven. B. He is running. C. I'm watching TV.(
C
)2. A. I was tired. B. I wrote a letter. C. I was at a shopping centre.(
B
)3. A. Yes,he did. B. No,I didn't. C. Yes,we were.(
A
)4. A. I'm sorry. B. Thank you. C. No,I can't.
答案:
1.C 2.C 3.B 4.A
二、从方框中选择合适的短语,并用其适当形式填空。
some signs eat and drink be on an outing go to the shopping centre
1. Look at that sign. It means you should
2. There are
3. My mother
4. They
some signs eat and drink be on an outing go to the shopping centre
1. Look at that sign. It means you should
not eat or drink
. So please don't eat the chips here.2. There are
some signs
in the park. Can you see them?3. My mother
went to the shopping centre
last weekend. She bought me a beautiful dress.4. They
were on an outing
in the forest yesterday morning.
答案:
1. not eat or drink 2. some signs 3. went to the shopping centre 4. were on an outing
三、阅读短文,完成下列各题。
Signs
A. You may see this sign in train stations,hotels,shops and so on. It means here is the "Lost and Found". If you lose something,you can go to the place. If you find other people's lost things,you can take the things to this place too.
B. There is a man and a ladder in this picture. The man is climbing up the ladder. There is a red line across the sign,so it means we shouldn't climb here.
C. When you see this sign,you should be careful. It means the thing is very hot,so you shouldn't touch it. You'd better stay away from it.
(一)为下列标识选择合适的描述。

(二)根据短文内容,回答问题。
1. Jack finds a bag on a chair at a shopping centre. He doesn't know whose it is. What can he do?
2. When you see this sign,what should you do?

3. What does this sign mean?

Signs
A. You may see this sign in train stations,hotels,shops and so on. It means here is the "Lost and Found". If you lose something,you can go to the place. If you find other people's lost things,you can take the things to this place too.
B. There is a man and a ladder in this picture. The man is climbing up the ladder. There is a red line across the sign,so it means we shouldn't climb here.
C. When you see this sign,you should be careful. It means the thing is very hot,so you shouldn't touch it. You'd better stay away from it.
(一)为下列标识选择合适的描述。
(二)根据短文内容,回答问题。
1. Jack finds a bag on a chair at a shopping centre. He doesn't know whose it is. What can he do?
He can take the bag to the "Lost and Found".
2. When you see this sign,what should you do?
I should be careful and stay away from it.
3. What does this sign mean?
It means people shouldn't climb here.
答案:
(一)1.B 2.A 3.C (二)1. He can take the bag to the "Lost and Found". 2. I should be careful and stay away from it. 3. It means people shouldn't climb here.
查看更多完整答案,请扫码查看