第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
一、将下面的句子排成一段完整的文章,将序号写在方框内。

EHACJFIBGD
答案:
EHACJ
FIBGD
FIBGD
二、阅读短文,完成表格。
Last week, I had a nice holiday with my family. We had great fun. On Monday, we went to the Bund. We saw old houses. On Tuesday, we went to the cinema. The film was so funny. I liked it very much. On Wednesday and Thursday, we walked in the city. We bought some interesting things and ate some nice food. On Friday, we went to the beach and had a picnic. We were very tired but felt very happy. I really enjoyed my holiday.

Last week, I had a nice holiday with my family. We had great fun. On Monday, we went to the Bund. We saw old houses. On Tuesday, we went to the cinema. The film was so funny. I liked it very much. On Wednesday and Thursday, we walked in the city. We bought some interesting things and ate some nice food. On Friday, we went to the beach and had a picnic. We were very tired but felt very happy. I really enjoyed my holiday.
答案:
三、新语境 应用软件 阅读短文,完成下列各题。
Apps on the mobile phone
Apps on the mobile phone are very useful. They can help us a lot. Here are some apps on Li Xiang's mobile phone.
Good Weather: What will the weather be like tomorrow? The app Good Weather can tell him the answer. It will be cold tomorrow. Li Xiang has to put on warm clothes.
Soft Music: Li Xiang likes listening to music. He often uses the app to listen to music before bedtime. It helps him have a good sleep.
ABC Dictionary: Li Xiang often looks up new English words on this app. It is easy to use the app and it can help him save time.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. Li Xiang may wear ______ tomorrow.
A. shorts
B. a coat
C. a T-shirt
( )2. Which of the following can help Li Xiang have a good sleep?
A. Good Weather.
B. Soft Music.
C. ABC Dictionary.
( )3. What does the underlined phrase "save time" mean in Chinese?
A. 有一次
B. 几点
C. 节省时间
(二)根据短文内容,回答问题。
1. Which app does Li Xiang use to help with his study?______
2. 新考法 开放式谈看法 Which app do you like best? Why?______
Apps on the mobile phone
Apps on the mobile phone are very useful. They can help us a lot. Here are some apps on Li Xiang's mobile phone.
Good Weather: What will the weather be like tomorrow? The app Good Weather can tell him the answer. It will be cold tomorrow. Li Xiang has to put on warm clothes.
Soft Music: Li Xiang likes listening to music. He often uses the app to listen to music before bedtime. It helps him have a good sleep.
ABC Dictionary: Li Xiang often looks up new English words on this app. It is easy to use the app and it can help him save time.
(一)根据短文内容,选择正确的答案。
( )1. Li Xiang may wear ______ tomorrow.
A. shorts
B. a coat
C. a T-shirt
( )2. Which of the following can help Li Xiang have a good sleep?
A. Good Weather.
B. Soft Music.
C. ABC Dictionary.
( )3. What does the underlined phrase "save time" mean in Chinese?
A. 有一次
B. 几点
C. 节省时间
(二)根据短文内容,回答问题。
1. Which app does Li Xiang use to help with his study?______
2. 新考法 开放式谈看法 Which app do you like best? Why?______
答案:
(一)1. B 2. B 3. C(二)1. ABC Dictionary.2. I like Soft Music best. It can help me relax.(答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看