第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
Reading 主题阅读提优(2)
阅读对话,完成下列各题。
It's 6:20 in the evening. A little girl is crying on the street. She can't find her way home. A policeman finds her. He wants to help her.
Policeman: What's your name?
Girl: My name is Lucy.
Policeman: Where is your home?
Girl: I don't know.
Policeman: Do you know your parents' phone number?
Girl: No, I don't.
Policeman: What is your mum's name?
Girl: Well, she has many names. I call her Mum. Dad calls her Honey. Grandma calls her Zoey.
词汇积累 little /'lɪtl/ 小的 cry /kraɪ/ 哭 street /stri:t/ 街道 policeman /pə'li:smən/ 警察 find /faɪnd/ 发现;找到 where /weə(r)/ 哪里 parents /'peərənts/ 父母 phone number 电话号码 many /'meni/ 许多的 call /kɔ:l/ 称呼
(一)根据对话内容,选择正确的答案。
(
A. It's 18:00. B. It's 10:20. C. It's 18:20.
(
A. A policeman. B. The girl's mum. C. The girl's dad.
(
A. Mum. B. Honey. C. Zoey.
(
A. Lisa B. Lucy C. Zoey
(二)根据实际情况,回答问题。(用英文书写)
What is your mum's name?
阅读对话,完成下列各题。
It's 6:20 in the evening. A little girl is crying on the street. She can't find her way home. A policeman finds her. He wants to help her.
Policeman: What's your name?
Girl: My name is Lucy.
Policeman: Where is your home?
Girl: I don't know.
Policeman: Do you know your parents' phone number?
Girl: No, I don't.
Policeman: What is your mum's name?
Girl: Well, she has many names. I call her Mum. Dad calls her Honey. Grandma calls her Zoey.
词汇积累 little /'lɪtl/ 小的 cry /kraɪ/ 哭 street /stri:t/ 街道 policeman /pə'li:smən/ 警察 find /faɪnd/ 发现;找到 where /weə(r)/ 哪里 parents /'peərənts/ 父母 phone number 电话号码 many /'meni/ 许多的 call /kɔ:l/ 称呼
(一)根据对话内容,选择正确的答案。
(
C
)1. What's the time(时间)?A. It's 18:00. B. It's 10:20. C. It's 18:20.
(
A
)2. Who is asking(询问) the little girl?A. A policeman. B. The girl's mum. C. The girl's dad.
(
C
)3. What's the little girl's mum's name?A. Mum. B. Honey. C. Zoey.
(
B
)4. The girl's name is ______.A. Lisa B. Lucy C. Zoey
(二)根据实际情况,回答问题。(用英文书写)
What is your mum's name?
My mum's name is Lisa.
答案:
(一)1.C 2.A 3.C 4.B
1.由文中“It's six twenty in the evening.”可知,是晚上六点二十,故选C。
2.由对话中的 Policeman可知,选A。
3.由对话最后一句可知,妈妈的名字是佐伊,故选C。
(二)My mum's name is Lisa.(答案仅供参考)
1.由文中“It's six twenty in the evening.”可知,是晚上六点二十,故选C。
2.由对话中的 Policeman可知,选A。
3.由对话最后一句可知,妈妈的名字是佐伊,故选C。
(二)My mum's name is Lisa.(答案仅供参考)
查看更多完整答案,请扫码查看