第33页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
一、用括号中所给单词的适当形式填空
1. As a quick
2. The bird
3. They enjoy
4. With hard work, you will surely
5. Under the teacher's
1. As a quick
learner
(learn), he mastered the new skill in no time.2. The bird
feeder
(feed) in the garden attracts many lovely birds.3. They enjoy
fishing
(fish) by the lake at the weekend.4. With hard work, you will surely
succeed
(success) in the exam.5. Under the teacher's
guidance
(guide), we finished the project well.
答案:
1. learner 2. feeder 3. fishing 4. succeed 5. guidance
1. Good learners aren't afraid ______ mistakes. Instead,they learn ______ mistakes.
A.to making;from
B.of making;in
C.of making;from
D.to make;in
C
A.to making;from
B.of making;in
C.of making;from
D.to make;in
答案:
C [解析]考查动词短语。句意:好的学习者不怕犯错误。相反,他们从错误中学习。根据“Good learners aren't afraid”可知,此处应用 be afraid of doing sth,意为“害怕做某事”,第一个空填 of making;根据“Instead,they learn...mistakes.”可知,第二空应用 learn from sth,意为“从……中学习”。故选 C。
2. —Who is that lady
—Lisa. Her red dress stands out clearly
A.in;against
B.with;against
C.in;over
D.with;by
in
a red dress?—Lisa. Her red dress stands out clearly
against
the white snow.A.in;against
B.with;against
C.in;over
D.with;by
答案:
A [解析]考查介词辨析。句意:——那位穿红裙子的女士是谁?——丽莎。以白雪为背景,她的红裙子格外显眼。in 穿着,戴着;against 以……为背景;with 和……;over 在……上;by 凭借。in 后接颜色或服装表示“穿着……颜色的衣服”或“穿着……的衣服”,in a red dress 意为“穿红裙子的”,第一个空格处应用 in;根据“stands out clearly”可知,在白色背景衬托下,红裙子更显眼,第二个空格处应用 against。故选 A。→表示穿衣动作可用 put on 表示穿戴状态可用 wear 或 be in
3. —Excuse me,
—Sorry, you can't.
A.would
B.may
C.must
D.should
may
I feed the pet dog?—Sorry, you can't.
A.would
B.may
C.must
D.should
答案:
B [解析]考查情态动词辨析。句意:——打扰一下,我可以喂这条宠物狗吗?——抱歉,不行。would 愿意;may 可以;must 必须;should 应该。根据“Sorry,you can't.”可知,上文应是表示请求。故选 B。→表示请求的情态动词还可以用 can/could
4. Learning is a lifelong journey because it brings us ______ new every day.
A.something
B.anything
C.nothing
D.everything
A
A.something
B.anything
C.nothing
D.everything
答案:
A [解析]考查不定代词辨析。句意:学习是一个终生的旅程因为它每天都给我们带来新的东西。something 某物,表不确定,用于肯定句和希望得到肯定回答的疑问句;anything 任何东西,用于否定句和疑问句代替 something;nothing 没有什么,表完全否定;everything 每件事,指所有事物。本句是肯定句,根据题干“Learning is a lifelong journey because it brings us... new every day.”可知 something new 意为“一些新东西”,符合语境。故选 A。
1. The students thought Bill's singing was
2. Which is the right order of the following events?
3. What can we infer from the passage?
4. What is the best title for the passage?
D
.2. Which is the right order of the following events?
C
3. What can we infer from the passage?
A
4. What is the best title for the passage?
D
答案:
1. D [解析]细节理解题。根据“He had a wonderful voice and didn't stutter. Bill was different when he sang.”可知,学生们认为比尔的歌声很优美。故选 D。2. C [解析]事件排序题。根据“One day,my teacher asked us to make a school play and he let Bill take part in the show.”“Then,to our surprise,when the music started,he sang along with it. He had a wonderful voice and didn't stutter.”“'It's easy for people who stutter to sing well. Science doesn't know why,but it's true,' said Bill.”和“We have learned more than a scientific truth.”可知,一开始老师让比尔参加学校的戏剧演出,然后比尔在戏剧中唱得很好,并说:“科学也无法解释为什么口吃的人很容易唱得很好”,最后作者陈述他们学到的不仅仅是一个科学真理。对应的题干顺序为 b-a-d-c。故选 C。3. A [解析]推理判断题。根据“We were all surprised and wanted to know how he could do it with his speaking problem.”可知,比尔的同学起初并不认为他能出演这部戏。故选 A。4. D [解析]标题归纳题。根据“Everyone has their strong and weak points. We should pay attention to the strong ones.”及全文内容可知,文章通过讲述比尔的事情,告诉我们每个人都有自己的长处。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看