2025年课时训练八年级英语上册译林版江苏人民出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课时训练八年级英语上册译林版江苏人民出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课时训练八年级英语上册译林版江苏人民出版社》

1. —How can I improve my writing skills?
—______ your writing skills,you can keep a diary.
B

A.Improve
B.To improve
C.Improving
答案: B [解析]考查非谓语动词。句意:——我怎样才能提高我的写作技巧?——为了提高你的写作技巧,你可以记日记。“...your writing skills”为“keep a diary”的目的,所以此处填写不定式形式作目的状语。故选B。
2. My mother says my friend is similar ______ me,but I think she is different ______ me.
C

A.from;from
B.to;to
C.to;from
D.from;to
答案: C [解析]考查介词辨析和固定搭配。句意:我妈妈说我的朋友和我很像,但我觉得她和我不一样。from从;to到。be similar to 意为“与……相似”,be different from 意为“与……不同”,是固定词组。故选C。
—I've collected all the information about the project. Can you tell me ______?
—Before next Friday.
D

A.what to write about in the report
B.how to write the report
C.where to search for information
D.when to hand in the report
答案: D [解析]考查“特殊疑问词+动词不定式”结构。句意:——我已经收集了关于这个项目的所有信息。你能告诉我什么时候提交报告吗?——下周五之前。what to write about in the report 在报告里写些什么;how to write the report 如何写报告;where to search for information 在哪里搜索信息;when to hand in the report 什么时候交报告。根据“Before next Friday”可知,问句询问的是提交报告的时间。故选D。
1. Can you give me a
suggestion
on how to solve this Maths problem?
2. His hard work led to great
improvement
in his English.
3. There are some
differences
between British English and American English.
4. He
finished
his homework quickly and then went out to play.
答案: 1. suggestion 2. improvement 3. differences 4. finished
1. 中考新考法 推断作者写作意图 Why does the writer ask the questions in Paragraph 1?
D

2. According to the passage,we know the parents ______.
D

3. 中考新考法 推断段落大意 What is Paragraph 4 mainly about?
A
答案: 1. D [解析]推理判断题。根据“Classrooms are around an indoor rainforest. Insects(昆虫) can live in the walls of the classrooms. If you could design your ideal school,what would it look like? What would you have in it?”和下文可推知,作者以问问题的形式引出话题,是为了让读者对文章中的学校感兴趣。故选D。 2. D [解析]推理判断题。根据“The parents wanted things that could rich the children's imagination(想象力). They hoped that the things could help with their children's learning. They also wanted their children to show interest in something.”可推知,家长们希望这些东西能对他们孩子的学习有所帮助,因此家长们对学校很满意。故选D。 3. A [解析]段落大意题。根据“Now,have a look at the new school. The walls are home to some insects. Staying in some of the classrooms,you can see gardens.”可知,本段主要在描述学校的样貌。故选A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭