第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
—I wonder if I can get good grades in the contest.—I'm sure you can
A.stay up
B.take turns
C.stand out
D.come true
C
if you try your best.A.stay up
B.take turns
C.stand out
D.come true
答案:
C
4. (2025徐州期末)—Do you think her red blouse _ her blue jeans, Tom?
—Yes, I think so. And they also _ her very well.
A.matches; fit
B.matches; fits
C.fits; matches
D.fits; match
—Yes, I think so. And they also _ her very well.
A
A.matches; fit
B.matches; fits
C.fits; matches
D.fits; match
答案:
A
5. Mum, my jeans are old and small. Can I have a new _?
A.jeans
B.one
C.it
D.pair
D
A.jeans
B.one
C.it
D.pair
答案:
D
—The winter holiday is coming. You can go to the city of Harbin for a trip.
—
A.Thanks for your advice
B.Have a nice trip
C.We'll have a good time
D.I'm happy to hear that
—
A
.A.Thanks for your advice
B.Have a nice trip
C.We'll have a good time
D.I'm happy to hear that
答案:
A
1. Young people
2.
3. People with dark hair
4. If you
choose to mix
and match
clothes in different styles.2.
How can
we choose
the right colours to wear
?3. People with dark hair
look good in red
.4. If you
agree with me
, please raise your hands.
答案:
1. choose to mix; match 2. How can; choose; to wear 3. look good in red 4. agree with me
1. How does the writer start the passage?
2. What is “dopamine dressing” according to the text?
3. Our brain may give out dopamine when we _.
4. Which of the following best shows the structure of the passage?
C
2. What is “dopamine dressing” according to the text?
D
3. Our brain may give out dopamine when we _.
C
4. Which of the following best shows the structure of the passage?
A
答案:
1. C 提示:细节理解题。根据第一段中“What colour do you like wearing? Do you know ‘dopamine dressing’?”可知,作者是通过问问题开始这篇文章的。2. D 提示:细节理解题。根据第一段中“It was one of the fashions in 2024.”和最后一段中“‘dopamine dressing’ shows that we can wear colourful clothes to get more dopamine and feel good”可知,“多巴胺穿搭”是一种穿衣方式。3. C 提示:推理判断题。根据第三段“Dopamine is something in our brain. It makes people feel good. Our brain gives it out when we eat delicious food, play with our pets, listen to our favourite songs, after we exercise or when we win a game.”可知,当我们做开心的事情时,大脑会释放多巴胺。所以可以推断出,当我们读我们最喜欢的书时,我们的大脑可能会释放多巴胺。4. A 提示:篇章结构题。通读全文可知,第一段总领全文,提出“多巴胺穿搭”这一概念;第二段介绍了“多巴胺穿搭”的来源,第三段介绍了多巴胺是什么,第四段介绍了所穿衣服的颜色与自己的行为与感受之间的关系;第五段总结全文。所以文章为“总——分——总”结构。
查看更多完整答案,请扫码查看