2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版》

1. Sport helps me stay _ and happy.

A.healthy
B.polite
C.helpful
D.friendly
答案: A
2. —How helpless I am! I forget to take my smart phone and even have no change to take the bus today.
—I think you need
C
your habit and keep everything in order.

A.not change
B.changes
C.to change
D.changing
答案: C
3. —I'll work late this evening. You may start dinner ______ me.
—Don't push yourself too hard.
C

A.behind
B.around
C.without
D.outside
答案: C
4. My grandmother is very fat. The doctor asks her to _ and _.
C

A.eat more; exercise more
B.eat less; exercise less
C.eat less; exercise more
D.eat more; exercise less
答案: C
5. You'd better not spend your whole day on the _ in your grammar book. From time to time, you can do some eye _ to relax.
B

A.exercise; exercise
B.exercises; exercises
C.exercises; exercise
D.exercise; exercises
答案: B
6. The meeting room isn't _ for all of us. We need a bigger one for us _.
B

A.enough large; stay in
B.large enough; to stay in
C.large enough; to stay in it
D.enough large; stay in it
答案: B 提示:enough 要放在名词前或形容词、副词后;a bigger one 既是句子的宾语,又是介词in 的逻辑宾语,因此介词in 后不用再加it。
7. It's a little cold outside. It's better for you _ a jacket, but you don't need _ a scarf.
A

A.to wear; to wear
B.to wear; wear
C.wear; to wear
D.wear; wear
答案: A
8.
B
you can get up on time, you should go to bed early tonight.
A.Makes sure
B.To make sure
C.Make sure
D.Making sure
答案: B
1. The girls
with a sweet tooth
are sharing the delicious cakes.
2. To keep slim, you need to
say no to
milk tea at first.
3. Breakfast offers us energy
for the whole morning
.
4.
Too much sugar is bad for
my teeth and I need to keep fit.
5. To make sure I get enough sleep, I
shouldn't stay up too late
.
答案: 1. with a sweet tooth 2. say no to 3. for the whole morning 4. Too much sugar is bad for 5. shouldn't stay up too late
1. How long can an exercise snack last according to the passage?
A

2. Which is an acceptable exercise snack mentioned in the passage?
C

3. What is the writer's attitude(态度) to exercise snacks?
C

4. What is the main purpose of the passage?
B
答案: 1. A 提示:细节理解题。根据第二段中"These exercises can last anywhere from 20 seconds to two minutes."可知,这些锻炼可以持续20秒到2分钟。2. C 提示:细节理解题。根据第四段中"There are so many acceptable exercise snacks, like doing sit-ups, jumping rope or running up and down some stairs."可知,有很多可以接受的零食式锻炼,比如做仰卧起坐、跳绳或上下楼梯。3. C 提示:观点态度题。根据最后一段"What are you waiting for? Let's get moving. Your body will thank you for it!"可知,作者对零食式锻炼持支持态度。4. B 提示:主旨大意题。本文主要介绍了零食式锻炼。它是一种新颖的健身方式。选项B"介绍一种保持健康的有创意的新方式"符合文意。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭