第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
1. How does the boy Timo Halla go to school?
2. When does his school begin?
3. How many lessons does Timo have every Tuesday?
4. After reading with his parents, what does the boy do?
5. What after-school activity do you usually do?
On foot./He walks to school.
2. When does his school begin?
At 9:00./His school begins at 9:00.
3. How many lessons does Timo have every Tuesday?
Six./He has six lessons every Tuesday.
4. After reading with his parents, what does the boy do?
He prepares his schoolbag for the next day.
5. What after-school activity do you usually do?
I usually play basketball with my classmates.(言之有理即可)
答案:
1. On foot./He walks to school. 2. At 9:00./His school begins at 9:00. 3. Six./He has six lessons every Tuesday. 4. He prepares his schoolbag for the next day. 5. I usually play basketball with my classmates.(言之有理即可)
九、书面表达
(2024 南通如皋期中)校园生活丰富多彩,充满了欢乐与激情。在这个大家庭里,我们共同学习、成长。请根据下面的提示,用英语写一篇短文,与大家分享你的校园生活。
注意:
1. 内容必须包含所给要点,并适当拓展,使文章连贯;
2. 词数 80 左右;
3. 文中不得出现真实姓名和校名等信息。
(2024 南通如皋期中)校园生活丰富多彩,充满了欢乐与激情。在这个大家庭里,我们共同学习、成长。请根据下面的提示,用英语写一篇短文,与大家分享你的校园生活。
注意:
1. 内容必须包含所给要点,并适当拓展,使文章连贯;
2. 词数 80 左右;
3. 文中不得出现真实姓名和校名等信息。
One possible version: My school life is truly wonderful. I enjoy learning different subjects, especially Maths and English. The school playground is my favourite place to play basketball with my friends after class. I also join the music club, and we have fun practising and performing there. My teachers are supportive and always willing to help. My friends make every day exciting and full of laughter. I feel happy to be in such a lively environment, which makes learning enjoyable and memorable.
答案:
One possible version: My school life is truly wonderful. I enjoy learning different subjects, especially Maths and English. The school playground is my favourite place to play basketball with my friends after class. I also join the music club, and we have fun practising and performing there. My teachers are supportive and always willing to help. My friends make every day exciting and full of laughter. I feel happy to be in such a lively environment, which makes learning enjoyable and memorable.
查看更多完整答案,请扫码查看