2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版》

1. There's ____ sheep ____ grass on the farm.
B

A.a little; to eat
B.a little; eating
C.a few; to eat
D.a few; eating
答案: B
2. —Excuse me. Could you ____ English in class?
—Yes, of course. I am very good at ____ English stories.
C

A.say; talking
B.tell; saying
C.speak; telling
D.tell; speaking
答案: C
3. (2024无锡惠山期中)—Grandma, I want to tell you something about my new school life.
—Pardon? Sandy, I can't ____ you well.
C

A.listen
B.listen to
C.hear
D.to hear
答案: C
4. (2024南通如皋期中)—Amy spends her free time ____ English with her robot.
—Wow, what a hard-working girl!
A

A.practising
B.to practise
C.practise
D.practises
答案: A
5. (2024南通通州期中)—My friend Jack likes reading and writing very much. He reads and writes stories every day.
—Great! Maybe(也许) he can become a(n) ____ in the future.
C

A.artist
B.teacher
C.writer
D.doctor
答案: C
6. My teacher will ____ Beijing to attend(出席) an important meeting. He is one of our role models.
C

A.wait for
B.look for
C.leave for
D.care for
答案: C
四、将下列句子译成英文
1. (2024南通通州期中)
We plan to leave for the farm to pick apples.

2. (2024扬州江都期中)
I would like/want to tell you about my school life.

3. (2024扬州期中)
I hope to hear from my friend as soon as possible.

4.
On Thursday afternoon, I often practise playing volleyball with my classmates.
答案: 1. We plan to leave for the farm to pick apples. 2. I would like/want to tell you about my school life. 3. I hope to hear from my friend as soon as possible. 4. On Thursday afternoon, I often practise playing volleyball with my classmates.
五、阅读理解
(2025徐州期末)My son Andrew is ten years old. He is in Grade Three. He is a cute boy though he has some strange ideas sometimes.
One day he asks me, “Mum, what is your favourite subject?” I think for a while and answer, “It is difficult to tell. I love singing, so Music is my favourite. I am good at English and my PE teacher also says I am excellent. Well, I can say I don't like Science. But Science is important for us, you know. So you must do well in it. What is your favourite subject, Andrew? Tell me something about your subjects, dear.”
“I like Chinese. It is easy. I like English because my English teacher is very kind. She works very hard. I can't stand Maths. It is serious(严肃的) and sad.”
“Do you mean your Maths teacher is serious and sad?”
“No, it is Maths, not the Maths teacher.”
“Why do you think so?”
“Because Maths has so many problems! Isn't it sad all day?”
1. Which subjects may the mother like?
①Music ②English ③PE ④Science ⑤Maths
A. ①②③B. ③④⑤C. ①②④D. ②④⑤
2. What does the mother think of Science?
A. It's important.
B. It's easy.
C. It's difficult.
D. It's boring.
3. Which “stand” in the following sentences has the same meaning as the underlined word “stand” in Paragraph 3?
A. The kitchen door stands open so she goes in.
B. Everyone keeps quiet and stands when the teacher comes in.
C. I can't stand the smell(气味) of luosifen. I don't like it.
D. Don't just stand there—help me!
4. What can we know from the passage?
A. Andrew doesn't like his serious Maths teacher.
B. Andrew is in Grade Three in a middle school.
C. The writer is good at Maths, PE and English.
D. Andrew has some strange ideas, but he is a lovely boy.
答案: 1. A 提示:细节理解题。根据第二段中“It is difficult to tell. I love singing, so Music is my favourite. I am good at English and my PE teacher also says I am excellent.”可知,母亲可能喜欢音乐、英语和体育。
2. A 提示:细节理解题。根据第二段中“But Science is important for us, you know.”可知,母亲认为科学是重要的。3. C 提示:词义猜测题。根据第三段中“I can't stand Maths. It is serious(严肃的) and sad.”可推知,这里stand是“忍受”的意思。选项C中“I can't stand the smell(气味) of luosifen. I don't like it.”意为“我不能忍受螺蛳粉的味道”。
4. D 提示:细节理解题。根据第一段中“He is a cute boy though he has some strange ideas sometimes.”可知,尽管安德鲁有时有一些奇怪的想法,但他是一个可爱的男孩。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭