2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版》

五、综合填空
(2024南通通州期中改编)Thanks to the double reduction policy(双减政策), many students may have time
to enjoy
(enjoy) after-school activities.
Some students can play sports. They may play football, table tennis or do Chinese kung fu.
Some students start
to learn/learning
(learn) art. They study singing, dancing or drawing pictures.
Other students can help their schools clean the libraries or learn
to fix
(fix) things. After-school activities are fun and good
for
students.
But why should students do after-school activities? Here
are
(be) some good reasons.
Firstly,
doing
(do) after-school activities is a good rest. After
the
rest, students can listen to the teachers more carefully and do their homework
better
(good).
Secondly, students may find it is easy to make some friends while they are doing after-school activities. When they do activities, they will talk to each other. And they have a lot of time to know better about each other.
Finally, students can also get some new skills
from
activities. The important life skills like
working
(work) with others are really useful.
答案: 1. to enjoy 2. to learn/learning 3. to fix 4. for 5. are 6. doing 7. the 8. better 9. from 10. working
1. How many collections are mentioned(提及) in the passage?
Three/3

2. According to the passage, where can you find stones?
Under your feet./Under the ground

3. What are buttons made of?
Wood, glass, shells—almost anything

4. Does everyone write names in the same way?
No

5. Which would you like to collect, stones, buttons or signatures? Why?
I'd like to collect stones, because they are beautiful. (言之有理即可)
答案: 1. Three/3. 2. Under your feet./Under the ground. 3. Wood, glass, shells—almost anything. 4. No. 5. I'd like to collect stones, because they are beautiful. (言之有理即可)
一、找出画线部分读音不同的选项
1. A. chess B. empty C. pretty D. energy
2. A. dining B. skill C. fit    D. pick
3. A. fun B. usually C. luck    D. club
4. A. head B. bread C. team D. weather
5. A. talk B. walk C. hall     D. animal
答案: 1. C 2. A 3. B 4. C  5. D 

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭