2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年小题狂做七年级英语上册译林版提优版》

1. If Jimmy is free on Friday afternoon, what clubs can he join?
①Clay Art Club ②String Art Club
③Rock Art Club ④Sand Art Club
A. ①④
B. ②④
C. ①③
D. ③④
A

2. The words in bold(加粗) tell us ____.
A. where the classes are
B. who will teach the students
C. when the classes are
D. what the students will use
D

3. In String Art Club, the students will ____.
A. paint rocks
B. make cards
C. paint cups
D. make candles
B

4. Students can learn to make sand candles from ____.
A. Mr Black
B. Miss Wang
C. Mr Green
D. Miss June
D

5. You may read the passage above from a ____.
A. story
B. website
C. painting book
D. science book
B
答案: 1. A 提示:细节理解题。根据表格第一栏中"Clay Art Club Let's make beautiful cups and cook them in a clay oven every Friday afternoon."以及表格最后一栏中"Sand Art Club Let's enjoy making sand candles and colouring them from 14:00 to 16:00 on Fridays."可知,黏土艺术俱乐部和沙画艺术俱乐部周五下午开课。2. D 提示:推理判断题。根据四个小标题可知,加粗的单词告诉我们学生们会使用哪些材料。3. B 提示:细节理解题。根据表格第二栏中"We will make greeting cards with string art on Tuesday afternoons."可知,在线艺俱乐部学生们会制作贺卡。4. D 提示:细节理解题。根据表格最后一栏中"Let's enjoy making sand candles and colouring them from 14:00 to 16:00 on Fridays. Teacher: Miss June"可知,学生可以从琼老师那里学习制作沙蜡烛。5. B 提示:推理判断题。根据文章最后一句"If you want to know more, please click www. artclub. com."可知,我们可能会从网站上读到这篇文章。
六、信息还原(七选五)
(2024镇江丹阳期中)R—Roy M—Mary
R: Mary, are you going to try something new this term?
M: 1
D
Maybe I'll try to build a little garden.
R: Really? My hobby is gardening too. I can help you with that.
M: Oh, that's great! 2
G

R: You should pick a piece of land. It should be sunny and not flooded(淹没) during the rainy season.
M: Can I plant the seeds(种子) right after finding the land?
R: No. You should clear the land and dig the soil(土壤). Then, give the soil some fertilizer(肥料). 3
B

M: OK. I can't wait to start!
R: In fact, I can give you some seedlings(幼苗) from my garden.
M: 4
A
May I pick them up next weekend?
R: Sure. 5
F
It's always best to water them in the morning.
M: OK. I'll set an alarm(闹钟) every morning. Thank you very much!
R: You're welcome!
|A. That's very kind of you!|
|B. After that, plant the seeds.|
|C. How do you build your garden?|
|D. Well, I'm interested in gardening.|
|E. Your garden is so big and beautiful.|
|F. By the way, remember to water your plants.|
|G. What do I need to do first to build a garden?|
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____
答案: 1. D $$$$2. G $$$$3. B $$$$4. A $$$$5. F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭