2025年一遍过五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一遍过五年级英语上册译林版》

十、书面表达。
Lisa 正在和好朋友 Lucy 讨论各自的业余爱好。请发挥想象力,将她们的对话写下来。
要求:1. 不少于3组对话;2. 条理清晰,意思连贯,逻辑合理。
Lisa: ______
Lucy: ______
Lisa: ______
Lucy: ______
Lisa: ______
Lucy: ______
答案: Lisa: What do you usually do in your free time, Lucy?
Lucy: I like reading storybooks. They are very interesting. What about you, Lisa?
Lisa: I enjoy playing the piano. It makes me happy. Do you play any instruments?
Lucy: No, I don't. But I like singing. I often sing songs with my family.
Lisa: That sounds great! We can sing together next time.
Lucy: Good idea! I'd love to.
十一、(新材料)阅读故事,选择正确的答案。

One day, Cao Cao gets an elephant. He wants to know its weight. But the elephant is so big and strong. Its big body looks like a wall and its ears look like two big fans. Nobody can weigh the elephant. Cao Chong tells his father he can weigh it.
Cao Chong lets the elephant go onto a boat in the river. He marks (标记) the water line (线) on the boat.
Then, the elephant comes back to the bank. People put some heavy stones (石头) in the boat.

Cao Chong weighs each of the stones. In this way, he weighs the elephant. His father is very happy. "Your idea is so great. What a clever boy!" Cao Chong says, "I like reading books. I read every day and I can learn a lot from books."

( )1. Cao Cao gets a(n) ______ and he wants to know its weight.
A. stone
B. elephant
C. boat
( )2. The underlined word(画线的词) "weigh" in the story may means "______".
A. 喂……喝水
B. 保护
C. 称重量
( )3. Cao Chong is Cao Cao's ______.
A. son
B. father
C. brother
( )4. From the story, we know ______.
A. Cao Cao gets happy because he has an elephant
B. Cao Chong gets the weight of the elephant with a boat and some stones
C. Cao Chong makes friends with the elephant
( )5. Cao Chong's hobby is ______.
A. reading books
B. speaking
C. playing
答案:

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭