第6页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
(
A.This is Amy
B.Nice to meet you too
C.Hello, I'm Amy
D.Fine. Thank you
C
)10.—Hello, I'm Simon. —____.A.This is Amy
B.Nice to meet you too
C.Hello, I'm Amy
D.Fine. Thank you
答案:
C
四、信息还原
I'm Sam Red. There are seven people in my family. They are my parents, my two sisters, my brother, his wife(妻子) and me. In England, a family like this is a big one. My father has a farm. It is very big. My brother is a doctor. 1 His wife works in a hospital too. 2 My two sisters are students. Helen wants to be an English teacher. 3 Julia likes to sing very much. She can sing very well. So she wants to be a singer. I'm in China now. 4 My mother doesn't go to work. What does she do at home? 5 Oh, she does housework(家务). She is a housewife.
A.I teach English in a high school.
B.He works in a hospital.
C.Her English is very good.
D.Can you guess?
E.But she is a nurse.
F.We are good friends.
G. I don't like running.
I'm Sam Red. There are seven people in my family. They are my parents, my two sisters, my brother, his wife(妻子) and me. In England, a family like this is a big one. My father has a farm. It is very big. My brother is a doctor. 1 His wife works in a hospital too. 2 My two sisters are students. Helen wants to be an English teacher. 3 Julia likes to sing very much. She can sing very well. So she wants to be a singer. I'm in China now. 4 My mother doesn't go to work. What does she do at home? 5 Oh, she does housework(家务). She is a housewife.
A.I teach English in a high school.
B.He works in a hospital.
C.Her English is very good.
D.Can you guess?
E.But she is a nurse.
F.We are good friends.
G. I don't like running.
答案:
1—5 BECAD
五、阅读表达
阅读下面的短文,用英语回答短文后的问题,并将答案写在横线上。
Dear Frank,
My name is Sandy. I am a happy girl. I am 13 years old. I am tall and slim. I have long black hair. I study at Sunshine Middle School. I love my school very much. You can see a lot of trees and flowers in my school. It is big and beautiful. We have lots of nice teachers here. They are all kind to us. I like my teachers. I have many friends too. In the morning, I get up at 6:30 a.m. Our school begins at 7:30 a.m. I finish classes at 3:50 p.m. I go swimming from 4:00 p.m. to 5:00 p.m. In the evening, I spend an hour doing my homework and then I read some books. Then I go to bed at 9:00 p.m. I hope to be a top student in my class. Please write to tell me something about your school life.
Yours,
Sandy
1. What does Sandy look like?______
2. Which school does Sandy study at?______
3. What does Sandy like her teachers? Why?______
阅读下面的短文,用英语回答短文后的问题,并将答案写在横线上。
Dear Frank,
My name is Sandy. I am a happy girl. I am 13 years old. I am tall and slim. I have long black hair. I study at Sunshine Middle School. I love my school very much. You can see a lot of trees and flowers in my school. It is big and beautiful. We have lots of nice teachers here. They are all kind to us. I like my teachers. I have many friends too. In the morning, I get up at 6:30 a.m. Our school begins at 7:30 a.m. I finish classes at 3:50 p.m. I go swimming from 4:00 p.m. to 5:00 p.m. In the evening, I spend an hour doing my homework and then I read some books. Then I go to bed at 9:00 p.m. I hope to be a top student in my class. Please write to tell me something about your school life.
Yours,
Sandy
1. What does Sandy look like?______
She is tall and slim and she has long black hair.
2. Which school does Sandy study at?______
Sunshine Middle School.
3. What does Sandy like her teachers? Why?______
She thinks they are nice. Because they are all kind to her.
答案:
1. She is tall and slim and she has long black hair. 2. Sunshine Middle School. 3. She thinks they are nice. Because they are all kind to her.
查看更多完整答案,请扫码查看