第10页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
(
A.is
B.was
C.were
D.are
C
)1. Long long ago, there ______ many children in the big house.A.is
B.was
C.were
D.are
答案:
C
(
A.How a
B.How
C.What a
D.What
B
)2. ______ tall the trees are!A.How a
B.How
C.What a
D.What
答案:
B
(
A.he; sweep
B.him; sweeping
C.his; to sweep
D.his; sweep
C
)3. It's ______ turn ______ the floor.A.he; sweep
B.him; sweeping
C.his; to sweep
D.his; sweep
答案:
C
(
A.in
B.wear
C.put on
D.wears
A
)4. — Who is the woman ______ red? — She's my aunt.A.in
B.wear
C.put on
D.wears
答案:
A
(
A.visiting
B.visited
C.visit
D.visits
C
)5. Did you ______ your grandparents last summer holiday?A.visiting
B.visited
C.visit
D.visits
答案:
C
二、阅读短文,完成任务。
Long long ago, there was a man from the State of Chu who loved his sword very much. One day, he was sitting in his boat, preparing to cross a river, when he accidentally(意外地) dropped his sword into the water. He immediately made a mark on the side of the boat at the place where his dear sword fell. When he returned close to the shore, he jumped into the water just beneath(在……下面) the mark he made, looking for his sword. Naturally, he wasn't able to find it.
The sword was already gone because the boat and the river were in motion(移动). This idiom is used to describe a person who sticks to rigid(死板的) rules without considering a changing environment.
任务一:[新考法]根据短文内容,给下列图片排序。

(
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. When the man accidentally dropped his sword into the water, what did he do immediately?______
2. Did he find his sword? ______
3. What can we learn from this story?______
Long long ago, there was a man from the State of Chu who loved his sword very much. One day, he was sitting in his boat, preparing to cross a river, when he accidentally(意外地) dropped his sword into the water. He immediately made a mark on the side of the boat at the place where his dear sword fell. When he returned close to the shore, he jumped into the water just beneath(在……下面) the mark he made, looking for his sword. Naturally, he wasn't able to find it.
The sword was already gone because the boat and the river were in motion(移动). This idiom is used to describe a person who sticks to rigid(死板的) rules without considering a changing environment.
任务一:[新考法]根据短文内容,给下列图片排序。
(
3
) (5
) (2
) (1
) (4
)任务二:根据短文内容,回答问题。
1. When the man accidentally dropped his sword into the water, what did he do immediately?______
He immediately made a mark on the side of the boat.
2. Did he find his sword? ______
No, he didn't.
3. What can we learn from this story?______
We shouldn't stick to rigid rules without considering a changing environment.
答案:
任务一:3 5 2 1 4
任务二:1. He immediately made a mark on the side of the boat. 2. No, he didn't. 3. We shouldn't stick to rigid rules without considering a changing environment.
任务二:1. He immediately made a mark on the side of the boat. 2. No, he didn't. 3. We shouldn't stick to rigid rules without considering a changing environment.
查看更多完整答案,请扫码查看