2025年学力水平快乐假期暑假八年级英语人教版北京教育出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学力水平快乐假期暑假八年级英语人教版北京教育出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学力水平快乐假期暑假八年级英语人教版北京教育出版社》

B
There is no one like you in the world, so you should learn to be happy with yourself.
As we all know, nobody is perfect. So if you are not the most beautiful or the smartest person, that's okay. If you do feel there is room to improve, try your best to make some changes. If you have tried your best, but you are still not content(满意), ask yourself two simple questions. First, are you happy with whom you are? If the answer is yes, there's nothing to worry about. If you're okay with yourself and you've done your best in everything, you should be content. Second, have you given yourself enough time to improve? You know improving takes time.
Self-confidence is also very important. If you are confident, you'll be okay with the way you act. However, here is some advice if you're not confident. First, find out your talents and try to use them. Second, don't always compare yourself with others. Third, forgive(原谅) yourself for some mistakes you have made.
( )6. What should you do if you feel there is room to improve?
A. Try to be the smarter one.
B. Try to make some changes.
C. Ask yourself two questions.
D. Give yourself enough time.
( )7. The underlined word “confident” in the passage means “____”.
A. hard-working B. sure C. satisfied D. clear
( )8. If you have tried your best but are still not content, you should ____.
A. give yourself enough time
B. learn about your talents
C. do your best in everything
D. compare yourself with others
( )9. The writer gives us three pieces of advice on ____.
A. being content B. how to change ourselves C. being perfect D. building self-confidence
( )10. What is the main idea of the passage?
A. Why nobody is self-confident.
B. Why we should build self-confidence.
C. How we can be different from others.
D. How we should be happy with ourselves.
答案: 6.B 7.B 8.A 9.D 10.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭