2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社五年级英语冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社五年级英语冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
五、选择恰当的句子补全对话
Mum: Let's go on a trip this Saturday.
Betty: 1
Mum: 2
Betty: Great! I like the West Lake. 3
Mum: I'm afraid not. She is too young.
Betty: OK! 4
Mum: We will go there at 7:00 on Saturday morning.
Betty: How will we go there?
Mum: 5
A. May I invite Lily?
B. It's not far from our home to Hangzhou.
C. When will we go there?
D. That's wonderful.
E. Let's go to Hangzhou.
Mum: Let's go on a trip this Saturday.
Betty: 1
D
Where will we go?Mum: 2
E
Betty: Great! I like the West Lake. 3
A
Mum: I'm afraid not. She is too young.
Betty: OK! 4
C
Mum: We will go there at 7:00 on Saturday morning.
Betty: How will we go there?
Mum: 5
B
We will go there by car.A. May I invite Lily?
B. It's not far from our home to Hangzhou.
C. When will we go there?
D. That's wonderful.
E. Let's go to Hangzhou.
答案:
1. D 2. E 3. A 4. C 5. B
六、阅读小能手
It is Sunday today. The weather is fine. Bob and Jane are in the park. It is a big park. They can see many people there. They come here to have a rest after a week's hard work and study. Some boys are playing chess on the grass. Some girls are singing and dancing. An old woman is reading a newspaper under a tall tree. A young man and his little son are playing with a toy car. How happy they are!
根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
It is Sunday today. The weather is fine. Bob and Jane are in the park. It is a big park. They can see many people there. They come here to have a rest after a week's hard work and study. Some boys are playing chess on the grass. Some girls are singing and dancing. An old woman is reading a newspaper under a tall tree. A young man and his little son are playing with a toy car. How happy they are!
根据短文内容判断正(T)误(F)。
(
T
)1. The weather is good on Sunday.(
F
)2. Bob and Jane go to the park to work and study.(
F
)3. A young woman and her little son are playing with a toy car.(
F
)4. A lot of people are playing football on the grass.(
T
)5. All the people in the park look very happy.
答案:
1. T 2. F 3. F 4. F 5. T
查看更多完整答案,请扫码查看