2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社四年级英语冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社四年级英语冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
三、各就各位
Where What How old How tall
1. —____ is your mother?
2. —____ do you like to do?
—She is 1.65 metres tall.
—I like to fly kites.
3. —____ are you?
4. —____ do you live?
—I'm twelve.
—In a big house near the park.
Where What How old How tall
1. —____ is your mother?
2. —____ do you like to do?
—She is 1.65 metres tall.
—I like to fly kites.
3. —____ are you?
4. —____ do you live?
—I'm twelve.
—In a big house near the park.
答案:
1. How tall 2. What 3. How old 4. Where
四、抄写句子
1. Let's get to work!
2. What's your address?
1. Let's get to work!
2. What's your address?
答案:
1. Let's get to work!
2. What's your address?
2. What's your address?
五、阅读小能手
I have a happy family. There are four people in my family. They are my father, my mother, my sister and me. My father is a doctor. My mother is a teacher. My sister and I are pupils. My father is very tall. He likes to read books. My mother is short. She likes to watch TV. My sister is beautiful. She likes to sing songs. I am 1.4 metres tall. I like to play computer games. I love my family.
根据短文内容判断正(T)误(F)。
()1. There are five people in my family.
()2. My father is a teacher.
()3. My sister isn't a pupil.
()4. My mother likes to watch TV.
I have a happy family. There are four people in my family. They are my father, my mother, my sister and me. My father is a doctor. My mother is a teacher. My sister and I are pupils. My father is very tall. He likes to read books. My mother is short. She likes to watch TV. My sister is beautiful. She likes to sing songs. I am 1.4 metres tall. I like to play computer games. I love my family.
根据短文内容判断正(T)误(F)。
()1. There are five people in my family.
()2. My father is a teacher.
()3. My sister isn't a pupil.
()4. My mother likes to watch TV.
答案:
1. F 2. F 3. F 4. T
查看更多完整答案,请扫码查看