2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社三年级英语冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年桂壮红皮书暑假天地河北少年儿童出版社三年级英语冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
四、火眼金睛(选择与句子相符的图片)
( )1. There are some ducks in the river.
( )2. They are big and strong.
( )3. It's time to have lunch.
( )4. Beijing roast duck is delicious.
( )5. Dad, I'm so hungry.
( )1. There are some ducks in the river.
( )2. They are big and strong.
( )3. It's time to have lunch.
( )4. Beijing roast duck is delicious.
( )5. Dad, I'm so hungry.
答案:
1. D 2. E 3. C 4. A 5. B
五、阅读小能手
Hi! I'm Jane. I'm ten. I live in Zhangjiakou now. Dumplings and noodles are my favourite food. They are good. I don't like eggs. I have milk and bread for breakfast in the morning. Then I go to school. I have chicken and vegetables for lunch at school. I go home in the afternoon. I have noodles for dinner. And I read a book in the evening.
根据短文内容,判断句子正(√)误(×)。
( )1. Jane lives in Shijiazhuang.
( )2. Dumplings and noodles are Jane's favourite food.
( )3. Jane has milk and an egg for breakfast.
( )4. Jane eats lunch at home.
( )5. Jane reads a book in the evening.
Hi! I'm Jane. I'm ten. I live in Zhangjiakou now. Dumplings and noodles are my favourite food. They are good. I don't like eggs. I have milk and bread for breakfast in the morning. Then I go to school. I have chicken and vegetables for lunch at school. I go home in the afternoon. I have noodles for dinner. And I read a book in the evening.
根据短文内容,判断句子正(√)误(×)。
( )1. Jane lives in Shijiazhuang.
( )2. Dumplings and noodles are Jane's favourite food.
( )3. Jane has milk and an egg for breakfast.
( )4. Jane eats lunch at home.
( )5. Jane reads a book in the evening.
答案:
1. × 2. √ 3. × 4. × 5. √
查看更多完整答案,请扫码查看