2025年假期天天练暑假五年级英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年假期天天练暑假五年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
五 阅读短文,完成下列各题。
It’s fine today. The sun is in the sky. Mr Green and his family are in the park. Mr and Mrs Green are standing under the tree and looking at their children. Ann is flying a kite. The boy in a white T-shirt and blue trousers is her brother. He’s reading a book. Ann’s younger brother is too young. He can’t walk or run. He’s drinking milk. Ann’s sister isn’t in the park. She is at school.
(一)阅读短文,判断正(T)误(F)。
()1. The weather is good today.
()2. Ann’s brother is flying a kite.
()3. There are six people in Ann’s family.
()4. Ann’s sister isn’t at school.
(二)读短文,选择正确答案。
()5. —Who is Ann’s brother? —______
()6. Ann’s younger brother is ______.
A. drinking milk
B. walking
C. running
It’s fine today. The sun is in the sky. Mr Green and his family are in the park. Mr and Mrs Green are standing under the tree and looking at their children. Ann is flying a kite. The boy in a white T-shirt and blue trousers is her brother. He’s reading a book. Ann’s younger brother is too young. He can’t walk or run. He’s drinking milk. Ann’s sister isn’t in the park. She is at school.
(一)阅读短文,判断正(T)误(F)。
()1. The weather is good today.
()2. Ann’s brother is flying a kite.
()3. There are six people in Ann’s family.
()4. Ann’s sister isn’t at school.
(二)读短文,选择正确答案。
()5. —Who is Ann’s brother? —______
()6. Ann’s younger brother is ______.
A. drinking milk
B. walking
C. running
答案:
1. T 2. F 3. T 4. F 5. C 6. A
查看更多完整答案,请扫码查看