十四 午间休息时间,营员们围绕“穿校服”这一话题展开了讨论,来自“时尚之国”法国的营员们也分享了他们对穿校服的看法。
For the past 60 years, French students didn't wear school uniforms. But now, things are changing. About 100 schools in France are now asking their students to wear uniforms. The uniform can be a white or grey shirt and grey trousers. Some students feel sad because others laugh at their clothes. But if(如果) everyone(每个人) wears the same uniform(相同的校服), no one will laugh or compare(比较) their clothes. But not everyone in France likes this idea(主意).

任务一:根据短文内容,选出正确答案。
( ) 1. Do all French students like to wear school uniforms?
A. Yes, they do.
B. No, they don't.
( ) 2. What colour are the uniforms in France?
A. White or grey.
B. Yellow or red.
任务二:你喜欢穿校服还是喜欢穿自己的衣服?为什么?请写出1~2个原因。
I like to wear a school uniform because...
________________________
I like to wear my own clothes because...
________________________
任务三:你知道下面图片中的校服分别来自哪个国家吗?请连一连。

For the past 60 years, French students didn't wear school uniforms. But now, things are changing. About 100 schools in France are now asking their students to wear uniforms. The uniform can be a white or grey shirt and grey trousers. Some students feel sad because others laugh at their clothes. But if(如果) everyone(每个人) wears the same uniform(相同的校服), no one will laugh or compare(比较) their clothes. But not everyone in France likes this idea(主意).
任务一:根据短文内容,选出正确答案。
( ) 1. Do all French students like to wear school uniforms?
A. Yes, they do.
B. No, they don't.
( ) 2. What colour are the uniforms in France?
A. White or grey.
B. Yellow or red.
任务二:你喜欢穿校服还是喜欢穿自己的衣服?为什么?请写出1~2个原因。
I like to wear a school uniform because...
________________________
I like to wear my own clothes because...
________________________
任务三:你知道下面图片中的校服分别来自哪个国家吗?请连一连。
答案:
任务一: 1. B 2. A
任务二: (示例)it saves money. my clothes are cool and nice.
任务三: A-Japan B-China C-the UK D-Russia
任务二: (示例)it saves money. my clothes are cool and nice.
任务三: A-Japan B-China C-the UK D-Russia
查看更多完整答案,请扫码查看