第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
Ⅶ.短文填空
根据短文内容和首字母提示,在下文空格
处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
Bill has an old flat in a small town.It is
about 101.m ______ away from the capital
of the UK.And it's 2.n ______ to a park.It
has three bedrooms and a living room.Bill has
to share the kitchen and the dining room
3.w ______ others.
He thinks it's time to 4.h ______ a new
house.He hopes his new home is at the foot of
a hill.It is in a small 5.v ______.It's a lovely
house with a big yard.In the yard,there are
beautiful flowers of all colours. The
6.v ______ around his home is truly
amazing.When he looks out,it makes him so
happy.
But he doesn't have 7.e ______ money.
He wants to sell his old flat first.Mr White
helps Bill design a special card to sell the flat.
There 8.a ______ some photos of the flat on
the card.It 9.1______ so comfortable in the
photos.When Bill sees the card,he asks,“ Is
this really my own flat?"
“ Sure.10.W ______ do you ask this?"
“ Oh,I don't want to buy a new one now.
My old flat looks so wonderful !"
根据短文内容和首字母提示,在下文空格
处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
Bill has an old flat in a small town.It is
about 101.m ______ away from the capital
of the UK.And it's 2.n ______ to a park.It
has three bedrooms and a living room.Bill has
to share the kitchen and the dining room
3.w ______ others.
He thinks it's time to 4.h ______ a new
house.He hopes his new home is at the foot of
a hill.It is in a small 5.v ______.It's a lovely
house with a big yard.In the yard,there are
beautiful flowers of all colours. The
6.v ______ around his home is truly
amazing.When he looks out,it makes him so
happy.
But he doesn't have 7.e ______ money.
He wants to sell his old flat first.Mr White
helps Bill design a special card to sell the flat.
There 8.a ______ some photos of the flat on
the card.It 9.1______ so comfortable in the
photos.When Bill sees the card,he asks,“ Is
this really my own flat?"
“ Sure.10.W ______ do you ask this?"
“ Oh,I don't want to buy a new one now.
My old flat looks so wonderful !"
答案:
Ⅶ. 1. miles 2. next 3. with 4. have 5. village 6. view 7. enough 8. are 9. looks 10. Why
Ⅷ.书面表达
假设社区中心将举行一个主题为“助人之
手(Helping Hands)”的活动,请根据以下要点
提示,用英语描述活动的内容概要,词数90
左右。
要点:
1.将于本周日下午3点在社区中心举行
“助人之手”活动,一些社会福利工作人员乐于
帮忙;
2.活动中会有一些来自健康中心的医生和
护士,他们使人们感觉更好;
3.还会有一些工程师参与活动,他们将帮
助人们修理洗衣机和冰箱;
4.如果你不知道如何设计你家,一些艺术
家会给你提供建议和帮助。
Helping Hands ______
______
假设社区中心将举行一个主题为“助人之
手(Helping Hands)”的活动,请根据以下要点
提示,用英语描述活动的内容概要,词数90
左右。
要点:
1.将于本周日下午3点在社区中心举行
“助人之手”活动,一些社会福利工作人员乐于
帮忙;
2.活动中会有一些来自健康中心的医生和
护士,他们使人们感觉更好;
3.还会有一些工程师参与活动,他们将帮
助人们修理洗衣机和冰箱;
4.如果你不知道如何设计你家,一些艺术
家会给你提供建议和帮助。
Helping Hands ______
______
答案:
Ⅷ. One possible version:
Helping Hands
We are going to have an activity called "Helping Hands" in the community centre at 3:00 p.m. on Sunday. Some social workers are ready to help. If you don't feel well, the doctors and nurses from the Health Centre will make you feel better. There are also some engineers. They will help you fix broken washing machines and fridges. If you don't know how to design your home, some artists will give you some ideas and help. Please come to join us!
Helping Hands
We are going to have an activity called "Helping Hands" in the community centre at 3:00 p.m. on Sunday. Some social workers are ready to help. If you don't feel well, the doctors and nurses from the Health Centre will make you feel better. There are also some engineers. They will help you fix broken washing machines and fridges. If you don't know how to design your home, some artists will give you some ideas and help. Please come to join us!
查看更多完整答案,请扫码查看