第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
二、阅读材料,完成下列各题。
John: I have a nice dad. He is short and thin. He has black glasses. He is a nice doctor. He is very friendly to his patients(病人).
Judy: My dad is a tall man. He likes reading books. And he is a Chinese teacher. He cares about (关心) his students and the students love him.
Tony: My dad is a strong man. He is a farmer. He is very busy and hard-working (努力的). He can plant healthy vegetables and cook delicious food.
Jack: Do you like delicious food? If you like it, you must (一定) like my father. He is a great cook! I love him very much. What does your father do?
(一)根据材料内容,将下列图片与人物匹配。
A. Jack's father
B. John's father
C. Judy's father
D. Tony's father

(二)根据材料内容,选择正确的答案。
()1. John's dad is a ______ man.
A. hard-working
B. friendly
C. quiet
()2. ______ can cook nice food.
A. Judy's dad and Tony's dad
B. Tony's dad and Jack's dad
C. John's dad and Jack's dad
()3. The best title(标题) is ______.
A. My family
B. Nice dads
C. Dad and Mum
John: I have a nice dad. He is short and thin. He has black glasses. He is a nice doctor. He is very friendly to his patients(病人).
Judy: My dad is a tall man. He likes reading books. And he is a Chinese teacher. He cares about (关心) his students and the students love him.
Tony: My dad is a strong man. He is a farmer. He is very busy and hard-working (努力的). He can plant healthy vegetables and cook delicious food.
Jack: Do you like delicious food? If you like it, you must (一定) like my father. He is a great cook! I love him very much. What does your father do?
(一)根据材料内容,将下列图片与人物匹配。
A. Jack's father
B. John's father
C. Judy's father
D. Tony's father
(二)根据材料内容,选择正确的答案。
()1. John's dad is a ______ man.
A. hard-working
B. friendly
C. quiet
()2. ______ can cook nice food.
A. Judy's dad and Tony's dad
B. Tony's dad and Jack's dad
C. John's dad and Jack's dad
()3. The best title(标题) is ______.
A. My family
B. Nice dads
C. Dad and Mum
答案:
1~4 DACB
@@1~3 BBB 2.解析根据Tony的叙述“Hecan plant healthy vegetables and cook delicious food.”及Jack的叙述“He is a great cook!”可知,Tony的爸爸和Jack的爸爸都能做美味的食物。故选B。3.解析根据短文可知,四位同学介绍的内容都是关于他们的爸爸。选项B“好爸爸”,符合题意。
@@1~3 BBB 2.解析根据Tony的叙述“Hecan plant healthy vegetables and cook delicious food.”及Jack的叙述“He is a great cook!”可知,Tony的爸爸和Jack的爸爸都能做美味的食物。故选B。3.解析根据短文可知,四位同学介绍的内容都是关于他们的爸爸。选项B“好爸爸”,符合题意。
查看更多完整答案,请扫码查看