2025年夺冠金卷八年级英语下册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠金卷八年级英语下册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年夺冠金卷八年级英语下册仁爱版》

三、语篇填空(15小题,每小题1分,共15分)
第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
      good friend because seem 1lonely
      angry fight become da change  
About three years ago,I felt very  31  and I didn't like my classmates,my parents or anyone else.My classmates didn't want to talk with me and my parents were always saying that other kids were 32  than me.I thought I was the most unlucky person in the world.
  One day I had a big 33  with one of my classmates.I was so 34  that I hit him in the face.Just at the moment,a boy stood up and stopped the fight.He was the monitor of our class.  
After that,he often helped me and we  35  good friends..Whenever I got angry or sad,he would help me calm down.My life began to 36  because of the boy,my best friend.I became happier than before.And it 37  that people around me changed,too.My parents didn't shout at me any more and my classmates became 38  to me.  
But now I can't often see my best friend  39  he is seriously ill and is staying in hospital.How I miss the 40  when we were together!I hope he will be well and come back to school soon.
31.________ 32.________ 33.________ 34.________35.________ 36.________ 37.________ 38.________39.________ 40.________
答案: 31. lonely 32. better 33. fight 34. angry 35. became 36. change 37. seemed 38. friendly 39. because 40. days 
第二节 阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Dear Alice,
  Thanks for your lettter.I heard from you three days ago..I was so happy!
  We moved to a new house yesterday.There are  41  rooms here than in our old one.I have my own bedroom in my new home.I was 42  excited that I couldn't fall asleep that night.It's impor−tant for me to have my own room!I can read books,draw pictures,
listen to the radio and play CDs in it.I need to clean it by  43 every day.I'm sure I can keep it clean.
  I also love the new kitchen.I like helping my mother with our meals.Mom cooks well.She always teaches me how to make different 44  of dishes.She lived in China 45  she was young,so she can cook Chinese food.It's delicious.
  Write to me soon and tell me about your home.Please get on the Internet so that we can chat with each other.
                       Yours,Elisa 41.________ 42.________ 43.________ 44.________45.________
答案: 41. more 42. so 43. myself 44. kinds 45. when

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭