2025年夺冠金卷八年级英语下册仁爱版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠金卷八年级英语下册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
三、语篇填空(15小题,每小题1分,共15分)
第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
because wish room seldom anyone alone sleep friend big busy
Mike is the only child in his family, so he often feels lonely. He 31 to have many sisters and brothers to play with. John is his good 32 . Unlike Mike, John has three sisters and two brothers. He has to share a 33 with his brothers, so he loves to go to Mike's home. Mike's room is 34 and nice, and Mike likes to share his toys with 35 else.
Mike's parents are very 36 . They have to work even on holidays. Mike often eats 37 and watches TV all night because his parents are 38 at home. He loves to go to John's home 39 there are always many people. He can eat dinner with John's sisters and brothers and play with them. Sometimes, he 40 at John's bedroom. He feels very happy because he doesn't have to sleep alone.
31. ________ 32. ________ 33. ________ 34. ________ 35. ________ 36. ________ 37. ________ 38. ________ 39. ________ 40. ________
第一节 阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
because wish room seldom anyone alone sleep friend big busy
Mike is the only child in his family, so he often feels lonely. He 31 to have many sisters and brothers to play with. John is his good 32 . Unlike Mike, John has three sisters and two brothers. He has to share a 33 with his brothers, so he loves to go to Mike's home. Mike's room is 34 and nice, and Mike likes to share his toys with 35 else.
Mike's parents are very 36 . They have to work even on holidays. Mike often eats 37 and watches TV all night because his parents are 38 at home. He loves to go to John's home 39 there are always many people. He can eat dinner with John's sisters and brothers and play with them. Sometimes, he 40 at John's bedroom. He feels very happy because he doesn't have to sleep alone.
31. ________ 32. ________ 33. ________ 34. ________ 35. ________ 36. ________ 37. ________ 38. ________ 39. ________ 40. ________
答案:
31. wishes 32. friend 33. room 34. big 35. anyone 36. busy 37. alone 38. seldom 39. because 40. sleeps
第二节 阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
Many things that happen around me bring me warmth because they are full of love. I will remember one of these things forever.
Last year I had a fall and broke my leg while playing basketball. I had 41 stay at home for a few weeks and was worried about my lessons. Just then, some of my classmates came to see me. They suggested taking me to school 42 next day. From then on, they pushed me to school and back home every day. At school, they pushed me 43 I needed to go. They looked after me carefully until I could walk myself two weeks later. I 44 very thankful to them.
Many people around us need help. 45 we give them a hand, we'll bring them warmth, and our society will be better. Let love be around us.
41. ________ 42. ________ 43. ________ 44. ________ 45. ________
Many things that happen around me bring me warmth because they are full of love. I will remember one of these things forever.
Last year I had a fall and broke my leg while playing basketball. I had 41 stay at home for a few weeks and was worried about my lessons. Just then, some of my classmates came to see me. They suggested taking me to school 42 next day. From then on, they pushed me to school and back home every day. At school, they pushed me 43 I needed to go. They looked after me carefully until I could walk myself two weeks later. I 44 very thankful to them.
Many people around us need help. 45 we give them a hand, we'll bring them warmth, and our society will be better. Let love be around us.
41. ________ 42. ________ 43. ________ 44. ________ 45. ________
答案:
41. to 42. the 43. where 44. was 45. If
查看更多完整答案,请扫码查看