2025年通城学典活页检测七年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典活页检测七年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典活页检测七年级英语下册外研版》

五、(安康期末)阅读理解。(15分)
  Do you know any rivers in the world? Actually, rivers are the history of civilization(文明). Now, let's take a look at them.
  The Nile
  The Nile is traditionally considered to be about 4,132 miles long. It passes through many countries before ending at the Mediterranean Sea. Some people disagree about where the river starts, but now people have reached agreement. The Nile makes the land suitable(合适的)for the plants’ growth. This is why the ancient people lived there.
  The Volga
  This river is the longest river in Europe and is about 2,294 miles long. The Volga is so wide that you can't see the other side! However, the river is polluted because factories pour waste into it. That makes it hard for people there to make a living.
  The Danube
  This is the second longest river in Europe. It is about 1,770 miles long and it runs from the Black Forest Mountains in Germany to the Black Sea. Many tourists enjoy the beauty of the river and the river has also encouraged artists throughout the history. One of the most famous pieces of classical music written for it is “The Blue Danube”.
1. How long is the Nile?
 
A. About 3,132 miles long.
 
B. About 4,132 miles long.
 
C. About 2,294 miles long.
 
D. About 1,770 miles long.
2. Why is the Volga polluted?
 
A. Because other countries pour waste water into it.
 
B. Because more and more villagers throw rubbish into it.
 
C. Because factories pour waste into it.
D. Because tourists throw rubbish into it.
3. Which of the following is not true according to the material?
 
A. The Volga is the longest river in Europe.
 
B. People are still questioning the origin of the Nile.
 
C. The conditions along the Nile are good for plants.
 
D. The Danube is related to the music work “The Blue Danube”.
答案: 1.B
2.C 细节理解题。根据“However, the river is polluted because factories pour waste into it.”可知,伏尔加河被污染是因为工厂把废物倒进河里。
3.B 推理判断题。根据“Some people disagree about where the river starts, but now people have reached agreement.”可知,现在人们对尼罗河的起源已经达成了共识。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭